Πληθωρική ήταν η παρουσία της Suzuki Marine στην έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2016, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό και όπου η Nικ. I. Θεοχαράκης Α.Ε, επίσημος αντιπρόσωπος των εξωλέμβιων μηχανών της ιαπωνικής φίρμας, παρουσίασε «σύσσωμη» την γκάμα των προϊόντων της.

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πλήρη γκάμα των εξωλέμβιων κινητήρων θαλάσσης της Suzuki Marine, μεταξύ των οποίων και ορισμένες αφίξεις οι οποίες υπόσχονται εντυπωσιακή αποδοτικότητα.

Έτσι το «παρών» στην έκθεση έδωσαν οι εξωλέμβιοι DF25A και DF30A οι οποίοι το 2014 είχαν αποσπάσει το βραβείο καινοτομίας IBEX, αλλά και οι DF300P οι οποίοι εκτός από γενναιόδωρη ισχύ τους λειτουργούν τόσο ως δεξιόστροφα όσο και αριστερόστροφα, σε μια παγκοσμία της Suzuki που θα καθορίσει το μέλλον των τετράχρονων κινητήρων.

Το ντεμπούτο της στο Ναυτικό Σαλόνι έκανε και ο εξωλέμβιος DF5AL με χωρητικότητα 138 κ.εκ και ισχύ 3,7kw που θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία τον προσεχή Μάιο.

Σύμφωνα με την Suzuki, οι παραπάνω εξωλέμβιοι κινητήρες, διαθέτοντας τεχνολογία leanburn συμβάλλουν στην μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου ιδίως στις χαμηλές και μεσαίες στροφές χωρίς αντίκτυπο στη γενναιόδωρη ροπή τους τους.

auto.in.gr