Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς οι σταρ τίμησαν τον Μπάουι

Πώς οι σταρ τίμησαν τον Μπάουι

Δεν ξέρουμε πώς θα έκρινε o ίδιος την ερμηνεία της Lady Gaga ως Bowie στο αφιέρωμα-υπερθέαμα των Grammy Awards. Άλλοι την αποθέωσαν, άλλοι την έκριναν όπως σε τηλεοπτικό σόου με μίμους. Ότι προσπάθησε,να του μοιάσει στην έκφραση, την κίνηση, το στιλ. Το αποτέλεσμα αμφιλεγόμενο. Η αγάπη της για τον Μπάουι πάντως είναι αδιαμφισβήτητη, αφού πρόσφατα […]

Δεν ξέρουμε πώς θα έκρινε o ίδιος την ερμηνεία της Lady Gaga ως Bowie στο αφιέρωμα-υπερθέαμα των Grammy Awards. Άλλοι την αποθέωσαν, άλλοι την έκριναν όπως σε τηλεοπτικό σόου με μίμους. Ότι προσπάθησε,να του μοιάσει στην έκφραση, την κίνηση, το στιλ. Το αποτέλεσμα αμφιλεγόμενο.

Η αγάπη της για τον Μπάουι πάντως είναι αδιαμφισβήτητη, αφού πρόσφατα χτύπησε τατουάζ τον Ziggy Stardust. Είδαμε επίσης στα Grammy, την τραγουδίστρια και ηθοποιό Zendaya και τον Justin Bieber με styling που να ταιριάζει στη βραδιά και στο αφιέρωμα.

Στα βραβεία BAFTA, η βραβευμένη με Όσκαρ ενδυματολόγος Σάντι Πάουελ φόρεσε κοστούμι παρόμοιο με εκείνο το εμβληματικό τυρκουάζ από το βίντεο του 1971 «Life in Mars». Η ίδια σχολίασε την ενδυματολογική της επιλογή, ως μια μικρή τιμή στον πρόσφατα εκλιπόντα, και μεγάλη επιρροή στη ζωή της, Ντέιβιντ Μπάουι.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν τα Grammy Awards, η Ιμάν πόσταρε στο Instagram τη φωτογραφία μιας πλεχτής ζακέτας, από μόνη της αφιέρωμα στον Ντέιβιντ Μπάουι, με λεζάντα «@gucci #Fall2016» και όλοι περίμεναν να τη δουν φορεμένη πάνω της. Στην σκέψη της ήταν ξεκάθαρα ο σύζυγός της, αλλά η ίδια δεν παρευρέθηκε στο μεγάλο αφιέρωμα στη μνήμη του. Έτσι ίσως, θα λειτουργούσε κι εκείνος, που σπάνια παρευρισκόταν ακόμη και να παραλάβει βραβείο.

gamos.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024