Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόσα χρήματα κερδίζουν τα μοντέλα από ένα post

Πόσα χρήματα κερδίζουν τα μοντέλα από ένα post

Η Kendall Jenner και η Gigi Hadid προσθέτουν πολλά μηδενικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους με μερικά post τον μήνα.

Κέλλυ Κουναλάκη, φωτό: Instagram

Τα μοντέλα με εκατομμύρια followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως η Gigi Hadid και η Kendall Jenner, κάνουν κυριολεκτικά χρυσές δουλειές: για ένα post τους στο Facebook και στο Instagram κερδίζουν εξαψήφια ποσά.
Σύμφωνα με τον Frank Spadafora, πρώην διευθυντή casting, τα τρία ισχυρότερα ονόματα του μόντελινγκ σήμερα (Kendall Jenner, Cara Delevingne, Gigi Hadid) κερδίζουν από 125,000 –300,000 δολάρια ανά post. Ακόμα και τα μοντέλα που δεν ακολουθούνται από εκατομμύρια θαυμαστές κερδίζουν επίσης αρκετά χρήματα και βρίσκουν ηχηρά ονόματα χορηγών, μια κατηγορία στην οποία κατατάσσονται μοντέλα όπως η Karlie Kloss, Behati Prinsloo, αλλά και η Miranda Kerr. Φυσικά, να διασαφηνιστεί ότι τα μοντέλα σε αυτές τις περιπτώσεις πληρώνονται για εμπορικές συμφωνίες και όχι για φωτογραφίες που αφορούν στις προσωπικές τους στιγμές.
Η δύναμη των social media όπως αυτή αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς πια είναι ένα εργαλείο το οποίο ο χώρος της μόδας χρησιμοποιεί αμφίδρομα. Τα μοντέλα αποδεικνύουν την επιτυχία τους με βάση την αρέσκεια των θαυμαστών τους που πλέον είναι μετρήσιμη με τα likes και αντίστοιχα τα πρακτορεία επιλέγουν να προσλάβουν ένα μοντέλο το οποίο, εκτός από το απαραίτητο ταλέντο να ποζάρει, έχει και τους αντίστοιχους followers.

woman.in.gr

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024