To μυαλό στο Κύπελλο για τον ΠΑΟ με προβληματισμούς Στραματσόνι
Στο Κύπελλο και μόνο σε αυτό είναι στραμμένο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού από σήμερα, Δευτέρα, καθώς την Τετάρτη είναι ο επαναληπτικός αγώνας με τον Ατρόμητo στο Περιστέρι, ύστερα από το 0-0 του πρώτου αγώνα. Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει πολλούς αγωνιστικούς πονοκεφάλους καθώς οι ελλείψεις είναι πολλές, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω τιμωρίας αλλά και εξ αιτίας ανετοιμότητας κάποιων παικτών του.
Στο Κύπελλο και μόνο σε αυτό είναι στραμμένο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού από σήμερα, Δευτέρα, καθώς την Τετάρτη είναι ο επαναληπτικός αγώνας με τον Ατρόμητo στο Περιστέρι, ύστερα από το 0-0 του πρώτου αγώνα.
Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει πολλούς αγωνιστικούς πονοκεφάλους καθώς οι ελλείψεις είναι πολλές, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω τιμωρίας αλλά και εξ αιτίας ανετοιμότητας κάποιων παικτών του.
Η διοργάνωση του Κυπέλλου είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους «πράσινους» καθώς γνωρίζουν ότι είναι το μόνο τρόπαιο που μπορούν πλέον να διεκδικήσουν.
Ο Ιταλός προπονητής ύστερα από τις ψυχολογικές ενέσεις που έκανε στους παίκτες του προκειμένου να ξεπεράσουν την ήττα από την Ξάνθη στο πρωτάθλημα, πλέον στρέφει την προσοχή του στην 11άδα που θα μπορέσει να του φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Μέστο είναι εντός πλάνων, ο Μπεργκ θέτει πιθανότατα υποψηφιότητα, ενώ ο μεγαλύτερος προβληματισμός έχει να κάνει με την κάλυψη του αρχηγού του «τριφυλλιού», Ζέκα, που αποβλήθηκε στο σαββατιάτικο ματς.
Μάλιστα οι «πράσινοι» προκειμένου να χάσουν όσο το δυνατόν λιγότερο το πορτογαλικό… εργαλείο τους θα ασκήσουν έφεση, στηριζόμενοι στην περίπτωση Μπερμπάτοφ (μειώθηκε η τιμωρία από τρεις σε δύο αγωνιστικές), προκειμένου να μειωθεί η ποινή από τις τέσσερις αγωνιστικές που θα κληθεί να εκτίσει.
Εν τω μεταξύ ενδεικτικό της σημασίας που δίνει ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Ατρόμητο είναι και η παρουσία του Ντέιβιντ Μέντες, συνεργάτη του Ιταλού τεχνικού, στο Περιστέρι προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο-ΑΕΚ όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0.
Ο Ολλανδός κράτησε σημειώσεις σχετικά με τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Ατρόμητος ο οποίος χρησιμοποίησε και δυο νέα πρόσωπα που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο ματς της Λεωφόρου, τους Σουμπίνιο και Ματέι.
Α.Κ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)
































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442