Καμπούλ: Βομβιστική επίθεση με 20 νεκρούς σε αστυνομικό τμήμα
Τουλάχιστον 20 άτομα σκοτώθηκαν σε βομβιστική επίθεση με στόχο αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Καμπούλ, κοντά στο αφγανικό Κοινοβούλιο, σύμφωνα με τις αρχές. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη σε σειρά επιθέσεων στο Αφγανιστάν τον τελευταίο μήνα, ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να ξεκινήσει πολιτική διαδικασία για την επίλυση της σύγκρουσης με τους Ταλιμπάν.
Τουλάχιστον 20 άτομα σκοτώθηκαν σε βομβιστική επίθεση με στόχο αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Καμπούλ, κοντά στο αφγανικό Κοινοβούλιο, σύμφωνα με τις αρχές.
Η επίθεση έγινε το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή Ντεχ Μαζάνγκ της αφγανικής πρωτεύουσας.
«Όλοι οι νεκροί ήταν αστυνομικοί» διευκρίνισαν αργά το απόγευμα οι Αρχές.
Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν οι Ταλιμπάν. Ο βομβιστής είχε σταθεί στην ουρά μαζί με ανυποψίαστους αστυνομικούς που περίμεναν να μπουν στο κτίριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγωνιστική υποδοχή στον Γεωργιάδη που πήγε με μελομακάρονα στο «Έλενα Βενιζέλου»
- Λήγει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας – Τα πρόστιμα και η εξαίρεση
- Επική στιγμή: Ο Βέργος πέτυχε χατ-τρικ και ο Μάτα του γυάλισε το παπούτσι (vid)
- Φως στο Τούνελ: Έρχεται εκτάκτως την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου
- Αγρότες: Μετά από ένα μήνα ο Τσιάρας πετάει ξανά το μπαλάκι στα μπλόκα
- «Φίλισα μερικά κορίτσια και μερικά αγόρια» – Η Κέιτ Γουίνσλετ για τους πρώτους ερωτικούς πειραματισμούς της
