Την Τρίτη η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το Ασφαλιστικό
Την ερχόμενη Τρίτη, στις 18:30, θα διεξαχθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το ασφαλιστικό, με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα. Η απόφαση για τη διεξαγωγή της συζήτησης ελήφθη από την κυβέρνηση, προκειμένου να αναγκαστούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης -και ειδικά ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης- να ανοίξουν τα χαρτιά τους πάνω στο «καυτό» θέμα.
Την ερχόμενη Τρίτη, στις 18:30, θα διεξαχθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το ασφαλιστικό, με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα.
Στη συζήτηση αυτή προβλέπεται να μιλήσουν μόνο οι πολιτικοί αρχηγοί και εφόσον χρειαστεί ο αρμόδιος υπουργός για το υπό συζήτηση θέμα, δηλαδή ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος.
Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση για τη διεξαγωγή της συζήτησης ελήφθη από την κυβέρνηση, προκειμένου να αναγκαστούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης -και ειδικά ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης- να ανοίξουν τα χαρτιά τους πάνω στο «καυτό» θέμα.
«Ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να απαντήσει με σαφήνεια και πειστικό τρόπο ποια είναι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για ένα βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα, να εξηγήσει αν συμφωνεί με την πρόταση των δανειστών για μειώσεις στις συντάξεις ή αν αποδέχεται την πρόταση της κυβέρνησης που στόχο έχει να αποτρέψει νέες μειώσεις στις συντάξεις» ανέφεραν προ ημερών κυβερνητικές πηγές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έκρηξη σε τζαμί στη Συρία: Αυξήθηκαν στους 8 οι νεκροί – Πολλοί τραυματίες
- «Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Καρέτσα – Ο Λουίς Ενρίκε παρακολουθεί στενά την περίπτωση του»
- Προθεσμία για την Τρίτη πήρε ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου – Τα ευρήματα που «έδεσαν» την υπόθεση
- Στεγαστική κρίση: Τα… «άσφαιρα» μέτρα, η φωτιά στα υλικά και τα σπίτια που μίκρυναν – Ο Γολγοθάς ενός ενοικιαστή
- Θέατρα: Κλειστά το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, λόγω απεργίας του Σ.Ε.Η
- Εφιαλτική νύχτα των Χριστουγέννων για μια γυναίκα στην Αταλάντη – Σκύλος τη δάγκωσε και της έκοψε δύο δάχτυλα

