«Οι αποκαλύψεις για την ανευθυνότητα, την προχειρότητα, τον ερασιτεχνισμό και την ανικανότητα του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν τέλος» αναφέρει το Ποτάμι, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να δώσει ο ίδιος εξηγήσεις για το Plan x που ανέφερε ο Γ.Βαρουφάκης.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται:

«Για το πολυδιαφημισμένο ελληνικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που υποτίθεται ότι θέσαμε ως ισχυρή αντιπρόταση στις διαπραγματεύσεις, μάθαμε ότι γράφτηκε και κοστολογήθηκε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!

» Θα περίμενε κανείς, πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, να ήθελε να ξεχάσει αυτή τη θλιβερή επέτειο του ενός χρόνου. Να συναισθανθούν το τίμημα του απομονωτισμού και της έπαρσης. Ακόμη και την ανεπάρκειά τους.

» Φαίνεται πως όσοι ‘έβαλαν πλάτη όταν τους φώναξε το κόμμα’ (με το αζημίωτο) δεν επαρκούν. Χρειάζονται περισσότεροι.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ