«Το όσκαρ της αποτυχημένης διαπραγμάτευσης έχει ήδη απονεμηθεί στον κ. Τσίπρα», αναφέρει σε δήλωσή του ο νέος εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, κάνοντας λόγο για δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης που εξελίχθηκε σε άτακτη υποχώρηση.

Ο κ. Κουμουτσάκος δίνοντας το στίγμα της σκληρής αντιπολίτευσης που είναι διατεθειμένη να ασκήσει από εδώ και εμπρός η ΝΔ, τονίζει ότι «το κύρος και η αξιοπιστία της χώρας κατρακυλούν συνεχώς», και τον λογαριασμό που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες.

Ειδικότερα, ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρει στη δήλωσή του: «ακόμη μια δήθεν “σκληρή διαπραγμάτευση”, εξελίχθηκε σε άτακτη υποχώρηση και συνθηκολόγηση. Το ΔΝΤ, που θα “έφευγε”, έμεινε. Ο κ. Τσακαλώτος, που με επιστολή του προς το Ταμείο, ζητούσε την παραμονή του, επικράτησε του Πρωθυπουργού του, που, αντίθετα, με συνέντευξή του στους Financial Times ζητούσε την έξωση του ΔΝΤ.»

» Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι το “Όσκαρ της Αποτυχημένης Διαπραγμάτευσης” έχει ήδη απονεμηθεί στον κ. Τσίπρα. Όμως, το κύρος και η αξιοπιστία της χώρας κατρακυλούν συνεχώς. Και το βαρύ λογαριασμό τον πληρώνουν κάθε μέρα όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες πολίτες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ