Διαψεύδει το ΤΧΣ ότι ζήτησε την παραίτηση Θωμόπουλου από την Πειραιώς
Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) διέψευσε δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ζήτησε την παραίτηση του Ανθιμου Θωμόπουλου από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς. Σημειώνει, πάντως, ότι βάσει νόμου και του μνημονίου, έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες αξιολόγησης για τα ΔΣ των συστημικών τραπεζών.
Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) διέψευσε δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ζήτησε την παραίτηση του Ανθιμου Θωμόπουλου από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς.
Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωσή του, «σχετικά με αναφορές στον Τύπο που εμφανίζουν το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) να ζητά την παραίτηση του κ. Θωμόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς, το Ταμείο διαψεύδει ότι υπήρξε τέτοιο αίτημα».
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «διευκρινίζεται επίσης ότι στο πλαίσιο των διατάξεων του καταστατικού νόμου του Ταμείου και σύμφωνα με το Μνημόνιο (MoU), το ΤΧΣ έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες αξιολόγησης των Διοικητικών Συμβουλίων των συστημικών τραπεζών.
»Η αξιολόγηση θα διεξαχθεί, με την υποστήριξη διεθνούς συμβούλου αναγνωρισμένης εμπειρίας, κατά την περίοδο Φεβρουαρίου – Ιουνίου 2016», καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα παπούτσια του Γιαμάλ «σπάνε καρδιές» – Το μοντέλο που σχεδίασε η adidas για τον σούπερ σταρ της Μπάρτσα
- Το σκοτεινό ερωτικό τρίγωνο των Κένεντι: Ο άλλος άνδρας, η ζήλια, η άμβλωση και οι χαρακιές
- Εκλογές στην Μπαρτσελόνα: Λαπόρτα εναντίον Φοντ στις 15 Μαρτίου
- Έφυγε από τη ζωή ο Άλκης Ρήγος
- Κατερίνη: 17χρονος διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα – Ανέβαζε βίντεο κάνοντας αναλήψεις από ΑΤΜ με κάρτες – κλώνους
- Μέση Ανατολή: Σε ποιες τιμές χτυπάει ο «συναγερμός» για καύσιμα και ρεύμα


