Γραμματέας της ΝΔ ο Παπαμιμίκος μέχρι το τακτικό συνέδριο του κόμματος
Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος θα παραμείνει γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ μέχρι τη διενέργεια τακτικού συνεδρίου του κόμματος, συμφώνησε ο κ. Παπαμιμίκος με τον νέο πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Συνάντηση με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο είχε ο νέος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους αποφασίστηκε η παραμονή του κ. Παπαμιμίκου στη θέση του γραμματέα μέχρι το τέλος της θητείας του που συμπίπτει με τη διενέργεια του τακτικού συνεδρίου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ σκοπεύει να συγκαλέσει σύντομα έκτακτο συνέδριο του κόμματος και ως πιθανότερη ημερομηνία ακούγεται το τριήμερο 26-28 Φεβρουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέλος από τον Αστέρα Τρίπολης ο Ράσταβατς
- Ισπανία: Αποχωρούν τα αμερικανικά αεροσκάφη – «Οι βάσεις δεν χρησιμοποιούνται για επιθέσεις στο Ιράν» λέει η Κυβέρνηση
- «Η σκλήρυνση κατά πλάκας σκοτώνει»: Η Kριστίνα Άπλγκέϊτ και η σκληρή αλήθεια της – Κακοποίηση στα 5, καρκίνος, και στο βάθος, φάρος
- Οι ειρηνευτικές συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν παρά τον πόλεμο των ΗΠΑ με το Ιράν, δηλώνει ο Ζελένσκι
- Αγνοείται ο αδερφός του Χορντ της Μακάμπι – Η έκκληση του Ματίας Λεσόρ (pics)
- Δεν ήταν έγκυος η 31χρονη στον Κολωνό – Τι έδειξε η νεκροψία


