Χρυσοβελώνη: Ο κ. Σημίτης ξεχνά ότι η κυβέρνησή του γιγάντωσε τη διαφθορά
«Βγήκε σήμερα ο Σημίτης "παγανιά" και παριστάνει τον τιμητή της πολιτικής ζωής. Ποιός; Ο κ. Σημίτης... Προφανώς ο κ. Σημίτης κάνει πως δεν θυμάται ότι ο δικός του περίγυρος και η δική του κυβέρνηση διαπλέχθηκαν με τα μεγάλα συμφέροντα» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας άρθρο του πρώην πρωθυπουργού.
«Βγήκε σήμερα ο Σημίτης «παγανιά» και παριστάνει τον τιμητή της πολιτικής ζωής. Ποιός; Ο κ. Σημίτης… Προφανώς ο κ. Σημίτης κάνει πως δεν θυμάται ότι ο δικός του περίγυρος και η δική του κυβέρνηση διαπλέχθηκαν με τα μεγάλα συμφέροντα και καλλιέργησαν σχέσεις υπόγειας συναλλαγής με εταιρείες όπως η Siemens και μεσάζοντες σαν τον Χριστοφοράκο» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας άρθρο του πρώην πρωθυπουργού.
«Ο κ. Σημίτης δεν θέλει να θυμάται ότι η δική του κυβέρνηση γιγάντωσε τη διαφθορά, ενώ ο ίδιος, αν και πρωθυπουργός, δήθεν δεν αντιλήφθηκε απολύτως τίποτα, όπως λέει χωρίς να ντρέπεται!
»Τι έχει να πει ή γιατί σιωπά αιδημόνως για τους κρυμμένους «σκελετούς» στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης;» προσθέτει στην δήλωσή της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ καταλήγοντας: «Ο κ. Σημίτης μπορεί να θέλει να τα ξεχνάει όλα αυτά. Όμως ο ελληνικός λαός δεν έχει ανάγκη ούτε από πάτρωνες, ούτε από… κήνσορες χωρίς ίχνος ντροπής».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι ελπίδες της Εθνικής πόλο για διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το νέο σύστημα
- Ρωσία: Μία νεκρή και τρεις τραυματίες σε ουκρανική επίθεση στη Βορονέζ – Κατέλαβαν χωριό οι ρωσικές δυνάμεις
- Λάρισα: 55χρονος πέθανε ενώ χόρευε σε νυχτερινό κέντρο
- Gen Z και εργασία: Δεν είναι τεμπελιά, «μινιμαλισμός καριέρας» λέγεται – Τι είναι και γιατί έχει γίνει τάση
- LIVE: Καρδίτσα – Ολυμπιακός
- IRIS: Νέο πλαίσιο λειτουργίας – Τι αλλάζει από 15 Ιανουαρίου σε ημερήσια όρια

