Χρυσοβελώνη: Ο κ. Σημίτης ξεχνά ότι η κυβέρνησή του γιγάντωσε τη διαφθορά
«Βγήκε σήμερα ο Σημίτης "παγανιά" και παριστάνει τον τιμητή της πολιτικής ζωής. Ποιός; Ο κ. Σημίτης... Προφανώς ο κ. Σημίτης κάνει πως δεν θυμάται ότι ο δικός του περίγυρος και η δική του κυβέρνηση διαπλέχθηκαν με τα μεγάλα συμφέροντα» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας άρθρο του πρώην πρωθυπουργού.
«Βγήκε σήμερα ο Σημίτης «παγανιά» και παριστάνει τον τιμητή της πολιτικής ζωής. Ποιός; Ο κ. Σημίτης… Προφανώς ο κ. Σημίτης κάνει πως δεν θυμάται ότι ο δικός του περίγυρος και η δική του κυβέρνηση διαπλέχθηκαν με τα μεγάλα συμφέροντα και καλλιέργησαν σχέσεις υπόγειας συναλλαγής με εταιρείες όπως η Siemens και μεσάζοντες σαν τον Χριστοφοράκο» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας άρθρο του πρώην πρωθυπουργού.
«Ο κ. Σημίτης δεν θέλει να θυμάται ότι η δική του κυβέρνηση γιγάντωσε τη διαφθορά, ενώ ο ίδιος, αν και πρωθυπουργός, δήθεν δεν αντιλήφθηκε απολύτως τίποτα, όπως λέει χωρίς να ντρέπεται!
»Τι έχει να πει ή γιατί σιωπά αιδημόνως για τους κρυμμένους «σκελετούς» στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης;» προσθέτει στην δήλωσή της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ καταλήγοντας: «Ο κ. Σημίτης μπορεί να θέλει να τα ξεχνάει όλα αυτά. Όμως ο ελληνικός λαός δεν έχει ανάγκη ούτε από πάτρωνες, ούτε από… κήνσορες χωρίς ίχνος ντροπής».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Λίαμ Νίσον συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και τον βαφτίζουν «αντιεμβολιαστή»
- Γαλλία: Ευρώπη και Κίεβο ζητούν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ πριν από τις διαπραγματεύσεις για το εδαφικό
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»
- Φοινικούντα: Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία ο συνεργός της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ
- Δημοσκόπηση: «Πληγώνουν» την κυβέρνηση οι κινητοποιήσεις των αγροτών – «Κομμένοι» δρόμοι, «κομμένα» ποσοστά


