ΕΔΕ κατά αστυνομικού που τραβούσε αεροφωτογραφίες από τις έρευνες στο Μεσολόγγι
Ένορκή Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε το πρωί της Τρίτης από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος αστυνομικού που υπηρετεί στην Αιτωλοαρκανία, καθώς όπως διαπιστώθηκε τραβούσε με το κινητό του φωτογραφίες από το μόνιτορ του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ κατά τις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών που βρέθηκαν νεκροί σε αρδευτικό κανάλι στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.
Στη συνέχεια ο αστυνομικός ανέβασε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Facebook και ακολούθως οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε επιβιβαστεί στο ελικόπτερο καθώς γνώριζε καλά την περιοχή όπου γίνονταν οι έρευνες.
Οι φωτογραφίες δείχνουν το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο και τα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακινητοποιήθηκε το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη μετά από σύγκρουση με ζώο
- Το γραφένιο θα γκρεμίσει το λίθιο από τον «θρόνο» της αποθήκευσης ενέργειας;
- Η Κίνα απλώνει οικονομικά δίχτυα στην Κεντρική Ασία – Τα εμπορικά στοιχεία
- Χανιά: Τρίγωνα κάλαντα και… μπαλωθιές – Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου με κρότο
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο πλήγωσε τον Μάθιου Λίλαρντ με τις δηλώσεις του, αλλά «ποιος νοιάζεται;»
- Συνελήφθη διεθνής ποδοσφαιριστής στην Αγγλία ως ύποπτος για επίθεση
