Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Να έχω superfoods στο μενού μου;

Να έχω superfoods στο μενού μου;

Η επιλογή των εδεσμάτων και των λιχουδιών που θα επιλέξετε για το μενού σας είναι ένα από τα βασικά στοιχεία μιας επιτυχημένης δεξίωσης γι’ αυτό και η πλειονότητα των ζευγαριών δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο catering που θα καταλήξουν. Η τελευταία μόδα-ανάγκη που θέλει τη διατροφή μας να απαρτίζεται από γλουτένη-ζάχαρη-λίπη-συντηρητικά free και super τροφές κάνει […]

Η επιλογή των εδεσμάτων και των λιχουδιών που θα επιλέξετε για το μενού σας είναι ένα από τα βασικά στοιχεία μιας επιτυχημένης δεξίωσης γι’ αυτό και η πλειονότητα των ζευγαριών δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο catering που θα καταλήξουν. Η τελευταία μόδα-ανάγκη που θέλει τη διατροφή μας να απαρτίζεται από γλουτένη-ζάχαρη-λίπη-συντηρητικά free και super τροφές κάνει ίσως τα πράγματα λίγο πιο πολύπλοκα. Αλλά, για όλα υπάρχει λύση.

Η αλήθεια είναι ότι ένα εξ’ ολοκλήρου υγιεινό μενού φαντάζει κάπως προχωρημένο για τα ελληνικά δεδομένα. Έχουμε συνδέσει, βλέπετε, τα γλέντια με το πολύ και καλό φαγητό και το πολύ και καλό ποτό.

Από την άλλη, όμως, είναι πολύ πιθανό πολλοί από τους καλεσμένους σας να ακολουθούν μια ειδική διατροφή και να εκτιμήσουν ιδιαιτέρως το γεγονός ότι θα γλεντήσουν χωρίς να… λοξοδρομήσουν.

Παν μέτρον, νόστιμον…

Οπότε, η λύση είναι μάλλον κάπου στη μέση και κυρίως σε έναν καλό, έγκυρο και έμπειρο catering ώστε να μπορεί να σας προσφέρει τις εναλλακτικές που επιθυμείτε σε φαγητά, γλυκά και ποτά για να ικανοποιήσετε όλους τους καλεσμένους σας.


Και δεν χρειάζεται να έχετε μόνο μαρούλια και ντομάτες ούτε τα πιο λιπαρά κρέατα με τις πιο λιπαρές και βαριές σάλτσες. Τα άκρα και στις δυο περιπτώσεις χαρά δεν θα δώσουν. Οι μεν θα νιώσουν σύντομα το αίσθημα της πείνας και του ανικανοποίητου και οι άλλοι θα παραφουσκώσουν και να καθηλωθούν στην καρέκλα ανήμποροι να ξεσαλώσουν στην πίστα!

gamos.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024