Ζευγάρι πίσω από τη δολοφονία 85χρονου στις Σέρρες
Στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας 85χρονου ο οποίος το μεσημέρι της 28ης Δεκεμβρίου βρέθηκε νεκρός στα Κάτω Πορόϊα Σερρών έφτασε η τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστες κατά συναυτουργία είναι ένας 29χρονος και μία 24χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν την Πέμπτη κατόπιν ενταλμάτων του ανακριτή Σερρών.
Στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας 85χρονου ο οποίος το μεσημέρι της 28ης Δεκεμβρίου βρέθηκε νεκρός στα Κάτω Πορόϊα Σερρώνέφτασε η τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστες κατά συναυτουργία είναι ένας 29χρονος και μία 24χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν την Πέμπτη κατόπιν ενταλμάτων του ανακριτή Σερρών.
Όπως προέκυψε, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, αρχικά η 24χρονη οδήγησε τον ηλικιωμένο στη μονοκατοικία όπου η γυναίκα διέμενε με τον 29χρονο, με το πρόσχημα ότι θα του παραχωρούσαν μία τηλεόραση.
Μόλις ο 85χρονος μπήκε στο σπίτι, ο 29χρονος, που τον περίμενε κρυμμένος, τον τραυμάτισε θανάσιμα χτυπώντας τον με λοστό και με τα χέρια. Στη συνέχεια, οι δύο δράστες τού αφαίρεσαν τα ρούχα, προκειμένου να βρουν χρήματα.
Ο 29χρονος και η 24χρονη εντοπίστηκαν στο Διδυμότειχο την Τετάρτη, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
Σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούσαν μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης με την οποία επιβάλλεται ποινή κάθειρξης 6 ετών για διακεκριμένη κλοπή, ένα βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θράκης με το οποίο διατάχθηκε η αντικατάσταση με προσωρινή κράτηση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί με διάταξη του ανακριτή Ξάνθης για ληστεία, καθώς και μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αλεξανδρούπολης με την οποία του επιβάλλεται ποινή φυλάκισης ενός έτους, ενός μήνα και δύο ημερών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ο λοστός βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης δεν εξασφαλίζει ούτε τη διαφάνεια ούτε τον υγιή ανταγωνισμό
- Βίκυ Παγιατάκη: «Ήθελα να φάω ταραμοσαλάτα μετά από χρόνια, αλλά κατέληξα στο νοσοκομείο»
- Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας 21-8: Εύκολα οι «ερυθρόλευκες»
- Ιράκ: Δυτικές χώρες μετακινούν στρατεύματά τους από το Ερμπίλ λόγω πιθανής επίθεσης των ΗΠΑ στο Ιράν
- ΣΥΡΙΖΑ: Από τον διάλογο… στα ραβασάκια: Η κυβέρνηση ποινικοποιεί τον αγώνα των αγροτών
- Παναγιώτης Δουδωνής: Καθ’ έξιν ψεύτης ο Γεωργιάδης, με πρακτικές Παττακού