
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια έξι εκδρομέων που χάθηκαν στην Πάρνηθα
Επιτυχή έκβαση είχε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής στην Πάρνηθα για τον εντοπισμό έξι ατόμων, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά, που έχασαν τον προσανατολισμό τους και δεν έβρισκαν τον δρόμο να γυρίσουν πίσω.
Επιτυχή έκβαση είχε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής στην Πάρνηθα για τον εντοπισμό έξι ατόμων, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά, που έχασαν τον προσανατολισμό τους και δεν έβρισκαν τον δρόμο να γυρίσουν πίσω.
Όπως μετέδωσε ο Σκάι, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ εντόπισε τους εκδρομείς -δύο άνδρες με τα παιδιά τους, που είχαν πάει εκδρομή στην περιοχή Σκίπιζα της Πάρνηθας, σε υψόμετρο 1.300 μέτρων.
Η σύζυγος του ενός, επειδή αργούσαν να εμφανιστούν, επικοινώνησε με τον άνδρα της στο κινητό τηλέφωνο γύρω στις 6 το απόγευμα, ο οποίος την ενημέρωσε για τον αποπροσανατολισμό τους.
Η γυναίκα ειδοποίησε την άμεση δράση και από τις 6.30 το απόγευμα μετέβη στην περιοχή κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο επικοινωνούσε με τους δύο άνδρες.
Οι θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή είναι υπό το μηδέν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νίκο Σλότερμπεκ: Τον ήθελαν Ρεάλ και Μπάγερν, ανανέωσε με τη Ντόρτμουντ
- Δουδωνής: Η κτηνοτροφία της Λέσβου καταστρέφεται και η κυβέρνηση δίνει σόου τύπου Γεωργιάδη – Μέτρα τώρα
- Dolce & Gabbana: Ο Στέφανο Γκαμπάνα παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου
- Το Μάλι δεν αναγνωρίζει πλέον τη SADR
- Οι αυστηρότεροι έλεγχοι της ΕΕ δεν θα περιορίσουν τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική, σύμφωνα με έρευνα
- Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση πεζής – Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση 65χρονη