Κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση απαγγέλθηκαν στον Μπιλ Κόσμπι
Εισαγγελέας στην Πενσιλβάνια ανακοίνωσε ότι απαγγέλλονται κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση στον Μπιλ Κόσμπι για υπόθεση του 2004. Δεκάδες γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον γνωστό ηθοποιό ότι τους έδωσε υπνωτικά χάπια και τις κακοποίησε σεξουαλικά. Ο Κόσμπι έφτασε στο δικαστήριο όπου δήλωσε αθώος και η εγγύηση ορίστηκε στο ένα εκατομμύριο δολάρια.
Εισαγγελέας στην Πενσιλβάνια ανακοίνωσε ότι απαγγέλλονται κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση στον Μπιλ Κόσμπι για υπόθεση του 2004.
Δεκάδες γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον γνωστό ηθοποιό ότι τους έδωσε υπνωτικά χάπια και τις κακοποίησε σεξουαλικά.
Ο Κόσμπι κατηγορείται για πρώτου βαθμού άσεμνη επίθεση και αναμένεται να προσαχθεί το απόγευμα, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας της Κομητείας Μοντγκόμερι Κέβιν Στιλ.
Ο ηθοποιός πήγε στο δικαστήριο όπου δήλωσε αθώος και η εγγύηση ορίστηκε στο ένα εκατομμύριο δολάρια. Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις εισερχόμενος στο δικαστήριο.
Η Άντρεα Κόνσταντ, εργαζόμενη στο πανεπιστήμιο Τεμπλ την στιγμή της επίθεσης άσκησε μήνυση κατά του Μπιλ Κόσμπι το 2005. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβασμό και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.
Η υπόθεση άνοιξε ξανά μετά τις καταγγελίες δεκάδων γυναικών που ισχυρίζονταν ότι ο ηθοποιός τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά, με καταγγελίες για επιθέσεις ήδη από τη δεκαετία του 1970.
Στην κατάθεσή του, ο Μπιλ Κόσμπι είχε παραδεχθεί ότι είχε συναινετική ερωτική επαφή με την γυναίκα και παραδέχθηκε ότι έδινε ένα ηρεμιστικό σε κάποιες γυναίκες όταν ήθελε να κάνει σεξ μαζί τους.
Οι περισσότερες από τις υποθέσεις έχουν παραγραφεί, ωστόσο όχι και αυτή που αφορά την Άντρεα Κόνσταντ. Ο Κέβιν Στιλ δήλωσε ότι οι Αρχές αποφάσισαν να ανοίξουν ξανά την υπόθεση, υπό το φως νέων στοιχείων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευρώπη: Πόλεμος για τα… κλιματιστικά στην καρδιά του καύσωνα
- Ανελκυστήρες: Αναστολή προστίμων για τους ξεχασιάρηδες
- Σοφία Κόπολα: Με ένα ντοκιμαντέρ εκπληρώνει την τελευταία επιθυμία της μητέρας της
- Wall Street Journal: Πως ο Τραμπ αποφάσισε να εγκαταλείψει την εκεχειρία με το Ιράν
- Δημοσκόπηση: «Πατάει γκάζι» η ΕΛΑΣ και μειώνει την απόσταση από τη ΝΔ – Οι πρόωρες εκλογές «κερδίζουν»
- Ενοίκια: Άλμα 3% των τιμών στην Ευρώπη σε ένα χρόνο – Στην πρώτη πεντάδα της ΕΕ η Ελλάδα
- Γεννάνε για να κατασκοπεύουν; Τραμπ, Κίνα και «τουρισμός γεννήσεων» στις ΗΠΑ
- Γαλλία: Έτοιμη να τα παίξει όλα για όλα η Μαρίν Λεπέν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442