Βούλτεψη: Τι με ενόχλησε στα θεωρεία και δεν ψήφισα για το Σύμφωνο
Τους λόγους για τους οποίους απουσίασε συνειδητά από την ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης εξήγησε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη. Είπε ότι ήταν «συνειδητά απούσα», επειδή φιλήθηκαν ομόφυλα ζευγάρια, σημειώνοντας: «Στα θεωρεία της Βουλής αν πάει ένα ζευγάρι άντρας και γυναίκα και αρχίσει να φιλιέται ή να κρατιέται από το χεράκι ή να χειροκροτεί τον συλλαμβάνει ο φρούραρχος.»
Τους λόγους για τους οποίους απουσίασε συνειδητά από την ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης στη Βουλή εξήγησε μιλώντας στo Mega η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.
Είπε ότι ήταν «συνειδητά απούσα», επειδή φιλήθηκαν ομόφυλα ζευγάρια, σημειώνοντας:
«Στα θεωρεία της Βουλής αν πάει ένα ζευγάρι άντρας και γυναίκα και αρχίσει να φιλιέται ή να κρατιέται από το χεράκι ή να χειροκροτεί τον συλλαμβάνει ο φρούραρχος.
» Εδώ υπάρχει δηλαδή διάκριση εις βάρος μας. Το είδα και έφυγα. Άκουσα τον εισηγητή μας, άκουσα όλους τους εισηγητές, ε κάποια πράγματα έχουν τα όριά τους.»
Παρεμβαίνοντας ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας υποστήριξε: «Το κάνουν επειδή το θεωρούμε τόσο εξωπραγματικό, αν εμείς δεν το θεωρούσαμε τόσο εξωπραγματικό δεν θα είχαν και λόγο να το κάνουν.»
Διαβάστε επίσης:
- Σύμφωνο Συμβίωσης: Αυτοί που απουσίαζαν και αυτοί που ψήφισαν «όχι»
- Νόμος του κράτους το σύμφωνο συμβίωσης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Aπό το Homeland στο Slow Horses: Oι οκτώ καλύτεροι τηλεοπτικοί κατάσκοποι για γεωπολιτικό binge-watching
- Γερμανία: Θα αποφασίσουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους την απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή επιπλέον δασμών
- Αιτωλοακαρνανία: Ποιος ήταν ο 50χρονος που δολοφονήθηκε – Το παρελθόν δράστη και θύματος
- Το Ιράκ κατέλαβε αεροπορική βάση μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ
- Κασσελάκης κατά Τραμπ: Σήμερα η Γροιλανδία, αύριο τι;
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 0-0: Μπλόκο των «Reds στην πρωτοπόρο της Premier League! (vid)
