
Την Κιβωτό του Κόσμου επισκέφθηκε η Φώφη Γεννηματά
Επίσκεψη στη φιλανθρωπική οργάνωση Κιβωτός του Κόσμου πραγματοποίησε την Τετάρτη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. «Εδώ, στην Κιβωτό του Κόσμου γίνεται ένα μικρό, καθημερινό θαύμα, το βλέπουν ακόμα και αυτοί που δεν πιστεύουν στα θαύματα» δήλωσε.
Επίσκεψη στη φιλανθρωπική οργάνωση Κιβωτός του Κόσμου πραγματοποίησε την Τετάρτη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
«Εδώ, στην Κιβωτό του Κόσμου γίνεται ένα μικρό, καθημερινό θαύμα, το βλέπουν ακόμα και αυτοί που δεν πιστεύουν στα θαύματα. Ο πατέρας Αντώνιος και όλοι οι εθελοντές έχουν δώσει τη ψυχή τους, έχουν αφοσιωθεί και έχουν φτιάξει μια μεγάλη οικογένεια» δήλωσε η κ. Γεννηματά.
»Μια μεγάλη αγκαλιά, με αλληλεγγύη και αγάπη για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη και τις μητέρες τους, όποια θρησκεία και αν πιστεύουν όποιο χρώμα και αν έχουν. Είναι ένα θετικό πρότυπο από αυτά που σήμερα έχουμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη. Είμαστε εδώ για να τους στηρίξουμε.
»Χρόνια τώρα παρακολουθούμε και στηρίζουμε το έργο που γίνεται στην Κιβωτό και θα συνεχίσουμε. Τους ευχόμαστε να έχουν καλές γιορτές και πάνω από όλα να έχουν δύναμη και πίστη για να συνεχίσουν αυτό που κάνουν. Toυς έχουμε ανάγκη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελλάδα – Ουγγαρία 16-10: Σαρωτική η Εθνική!
- Μεσολόγγι: Νεαρός διαρρήκτης εισέβαλε σε δύο σπίτι μέσα σε λίγη ώρα – Ξυλοκόπησε τον έναν ένοικο
- Μπεκάλι: «Άναυδος από την κουλτούρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου – Τώρα ο Ραζβάν πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του»
- Κουτσούμπας: Σε έναν κόσμο που φλέγεται, η λαϊκή σπίθα που σιγοκαίει να γίνει πυρκαγιά Ανάστασης λαών
- Κύπρος: Ένας νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε
- Φάμελλος: Το φως της Ανάστασης μας δείχνει τον δρόμο για την κοινωνία που αξίζουμε – Μια κοινωνία δικαίου
