
Τι ζητούν τα παιδιά από τον Αη Βασίλη για το 2016;
Χιλιάδες γράμματα παιδιών προς τον αγαπημένο τους άγιο, τον Αη Βασίλη, φτάνουν κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες στα ΕΛΤΑ. Οι επιστολές δείχνουν ότι τα παιδιά, μέσα στην ανεμελιά τους, δεν έχουν μείνει ανεπηρέαστα από την οικονομική κρίση, από τις πολεμικές συγκρούσεις που μαίνονται σε πολλές χώρες, αλλά και από το δράμα των προσφύγων.
Χιλιάδες γράμματα παιδιών προς τον αγαπημένο τους άγιο, τον Αη Βασίλη, φτάνουν κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες στα ΕΛΤΑ.
Οι επιστολές δείχνουν ότι τα παιδιά, μέσα στην ανεμελιά τους, δεν έχουν μείνει ανεπηρέαστα από την οικονομική κρίση, από τις πολεμικές συγκρούσεις που μαίνονται σε πολλές χώρες, αλλά και από το δράμα των προσφύγων.
«Σε παρακαλώ, θέλω να φέρεις ειρήνη στον κόσμο, όχι τζιχαντιστές, όχι μπούλινγκ στα σχολεία, όχι πείνα, ανεργία, κακία. Δώσε και μια δουλειά στον μπαμπά μου» γράφει ένα μικρό αγόρι στο γράμμα του, το πρώτο γράμμα που έφτασε φέτος στα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Σύμφωνα με το Mega, φέτος πολλά είναι τα γράμματα με ευχές και για τα προσφυγόπουλα.
«Άγιε μου Βασίλη φέτος είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένη από τους γονείς μου. Άρα θέλω να πας ρούχα και φαγητό στα παιδάκια που η χώρα του έχει πόλεμο. Αυτό θα με ευχαριστούσε πολύ» γράφει ένα μικρό κορίτσι από το Κιλκίς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνα: Γιατί η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν αντικαθιστά θέσεις εργασίας στη χώρα
- Γιορτή σήμερα 14 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Οργή Δουδωνή για την εξίσωση των γαλάζιων ρουσφετιών με τον αγώνα να μην καταστραφεί η Λέσβος – Άγριος καυγάς με τον Β. Χιώτη

