Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Ταραντίνο απέκτησε το αστέρι του στο Walk of Fame

O Ταραντίνο απέκτησε το αστέρι του στο Walk of Fame

Ο Κουέντιν Ταραντίνο μπορεί να καυχάται ότι, έπειτα από πορεία πλέον των δύο δεκαετιών στον κινηματογράφο, απέκτησε το αστέρι του στο Walk of Fame στο Χόλιγουντ. H συμβολική αναγνώριση της συνεισφοράς του συμπίπτει με την πρεμιέρα της νέας του ταινίας, το The Hateful Eight.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο μπορεί να καυχάται ότι, έπειτα από πορεία πλέον των δύο δεκαετιών στον κινηματογράφο, απέκτησε το αστέρι του στο Walk of Fame στο Χόλιγουντ.

H συμβολική αναγνώριση της συνεισφοράς του συμπίπτει με την πρεμιέρα της νέας του ταινίας, το The Hateful Eight. H νέα ταινία βγαίνει ανήμερα Χριστουγέννων στους κινηματογράφους των ΗΠΑ.

Τα αποκαλυπτήρια του αστεριού του Ταραντίνο έγιναν τη Δευτέρα. Ο σκηνοθέτης δήλωσε «απόλυτα ευτυχισμένος» και πόζαρε για ώρα πάνω στο νέο αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας (το 2.569ο).

Μαζί του βρικόταν και ο Σάμιουελ Τζάκσον, ο οποίος έχει παίξει σε έξι ταινίες του Ταραντίνο (από το Pulp Fiction μέχρι το Hateful Eight) και, συμπτωματικά, γιόρταζε και τα γενέθλιά του τη Δευτέρα -o Ταραντίνο δεν παρέλειψε να του τραγουδήσει, για λίγο, το Happy Birthday πατώντας στο αστέρι του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024