Ακρόαση για το Δεν είμαι φλαμίνγκο του Πέτρου Κουμπλή
Το Θέατρο 104 αναζητεί άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 20 ως 30 χρονών που να χορεύουν και να τραγουδούν με άνεση για την παραγωγή του θεατρικού έργου για παιδιά, Δεν είμαι φλαμινγκο του Πέτρου Κουμπλή.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικο τους και μία φωτογραφία στο email:104.auditions@gmail.com.
Η παραγωγή θα επικοινωνήσει με τους ενδιαφερόμενους για την ακρόαση με συγκεκριμένη σκηνή και τραγούδι από την παράσταση.
Η μουσική κωμωδία για παιδιά πουγράφει, σκηνοθετεί και συνθέτει ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουμπλής είναι ένα έργο για την αποδοχή του εαυτού μας, τη σχέση γονέων και παιδιών, τη διαφορετικότητα, τη Φύση, την Ελευθερία της σκέψης και την Αγάπη.
Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα αξιαγάπητο στρουθοκαμηλάκι, το Μιλώ, που πασχίζει με κάθε τρόπο να γίνει μέλος της παρέας των όμορφων και κακομαθημένων φλαμίνγκο. Στην προσπάθειά του ν’ αποδείξει σε όλους πως κι εκείνος είναι ένα φλαμίνγκο κι όχι στρουθοκάμηλος, μπλέκει σε απίστευτες περιπέτειες που τον οδηγούν μέχρι το σκοτεινό κελί του άγριου Ξεπουπουλιαστή.
Θα τα καταφέρει άραγε ο Μιλώ ν’ αποδράσει και να σώσει τον εαυτό του και τους φίλους του;
entertainment.in.gr
- Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 68-72: Σπουδαίο «διπλό» για τον «Δικέφαλο» με πρωταγωνιστή τον Ταϊρί (vid)
- Γάζα: «Συλλογική τιμωρία» – Το Ισραήλ έχει δολοφονήσει πάνω από 700 συγγενείς δημοσιογράφων
- Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα
- Ivan Greko: Στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα μετά την ποινική δίωξη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
- Μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη
- Χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές στο Κόσοβο
