«Εφυγε» στα 45 του ο προπονητής βόλεϊ, Χρήστος Παπαθανασίου
Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ, έναν πραγματικό «εργάτη» του αθλήματος, τον προπονητή της Θέτιδας Βούλας, Χρήστο Παπαθανασίου. Ο 45χρονος Ελληνας κόουτς έφυγε από τη ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Ηλυσιακό για την Α2 βόλεϊ γυναικών.
Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ, έναν πραγματικό «εργάτη» του αθλήματος, τον προπονητή της Θέτιδας Βούλας, Χρήστο Παπαθανασίου.
Ο 45χρονος Ελληνας κόουτς έφυγε από τη ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Ηλυσιακό για την Α2 βόλεϊ γυναικών.
Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφτασε ασθενοφόρο όπου έγινε χρήση απινιδωτή για να επαναφέρουν τους σφυγμούς της καρδιάς του.
Και ενώ ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, αφότου έμεινε λίγες ώρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας, έδωσε μάχη για τη ζωή, αλλά η καρδιά του δεν άντεξε.
Τις τελευταίες στιγμές στο πλευρό του στάθηκαν συνάδελφοι, παράγοντες του βόλεϊ, καθώς και αθλήτριες της Θέτιδας και φίλοι που έσπευσαν μόλις πληροφορήθηκαν τα δυσάρεστα νέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το Ιράν εκτελεί σχέδιο του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ για εξάπλωση του πολέμου
- Η νύφη φορούσε Birkenstock – Η πολιτιστική ανατροπή των σανδαλιών που περιγελούσαμε
- Πότε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Αντρέα Τρινκιέρι
- Τέμπη: Με την παρουσία συγγενών θυμάτων αλλά χωρίς το Δημόσιο, η δίκη για τη μη υλοποίηση της σύμβασης 717
- Υγροί κρύσταλλοι από οθόνες και κινητά ανιχνεύονται στα δελφίνια
- Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη – Στόχος διερχόμενο ΙΧ στη λεωφόρο Μαραθώνος – Βρέθηκαν κάλυκες

