Πλακιωτάκης: Εθνικά επικίνδυνη η στάση Τσίπρα για το προσφυγικό
Ο Γιάννης Πλακιωτάκης είχε συνάντηση με τους δημάρχους Γλυφάδας, Αλίμου και Ελληνικού - Αργυρούπολης και αμέσως μετά σε δηλώσεις του κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να έρθει άμεσα στη Βουλή και να ενημερώσει τα πολιτικά κόμματα και τον ελληνικό λαό για το πώς σχεδιάζει να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό πρόβλημα.
Ο Γιάννης Πλακιωτάκης είχε συνάντηση με τους δημάρχους Γλυφάδας, Αλίμου και Ελληνικού – Αργυρούπολης και αμέσως μετά σε δηλώσεις του κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να έρθει άμεσα στη Βουλή και να ενημερώσει τα πολιτικά κόμματα και τον ελληνικό λαό για το πώς σχεδιάζει να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό πρόβλημα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε γόνιμη τη συζήτηση με τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το θέμα που έχει προκύψει όσον αφορά στη μεταφορά και εγκατάσταση μεταναστών σε δημόσιους και δημοτικούς χώρους της Αττικής.
Ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε ότι η εικόνα που αποκόμισε είναι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο πρωθυπουργός δεν έχουν αίσθηση των επιπτώσεων που προκαλεί η ανεύθυνη πολιτική τους στον τόπο και τους πολίτες.
«Ο κ. Τσίπρας με δική του ευθύνη μετέτρεψε ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα σε καθαρά ελληνικό. Μη έχοντας κανένα σχέδιο για τη διαχείριση και αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος, συνεχίζει τους επικίνδυνους αυτοσχεδιασμούς και μετατρέπει το μεταναστευτικό σε κορυφαίο πρόβλημα της χώρας», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Επίσης εξέφρασε τη βαθύτατη ανησυχία μου για την εκτροπή, όπως είπε, της κατάστασης αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε σχέση με τη δημόσια ασφάλεια και υγιεινή.
«Θεωρώ ότι η στάση του κ. Τσίπρα αλλά και των συνεργατών του, εκτός από ανεύθυνη, είναι και εθνικά επικίνδυνη. Για το λόγο αυτό κρούω τον κώδωνα του κινδύνου», επισήμανε ο κ. Πλακιωτάκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λιβύη: 53 μετανάστες νεκροί ή αγνοούμενοι μετά την ανατροπή λαστιχένιας λέμβου στα ανοικτά της χώρας
- Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου
- Ο πρώην παίκτης της Premier League που είχε υπογράψει συμβόλαιο με ρήτρα που απαγόρευε ταξίδι… στο διάστημα!
- Άρτα: Θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 35χρονης μητέρας
- Δυτική Όχθη: Έντονες αντιδράσεις από τους Παλαιστίνιους για τα νέα μέτρα του Ισραήλ – «De facto προσάρτηση»
- Greece Energy Outlook: Deals and Vertical Corridor Talks
