Mέλανι Γκρίφιθ: Σε όσους δείχνουν μίσος, εκείνη δείχνει το πρόσωπό της
Για τους διάσημους, τα κοινωνικά δίκτυα έχουν δύο όψεις: Από τη μία οι χιλιάδες φίλοι και οπαδοί έτοιμοι να κάνουν «like», από την άλλοι οι κακόπιστοι ή αλλιώς «haters». H αμερικανή ηθοποιός Μέλανι Γκρίφιθ το γνωρίζει καλά, αλλά είχε έτοιμη την απάντηση...
Για τους διάσημους, τα κοινωνικά δίκτυα έχουν δύο όψεις: Από τη μία οι χιλιάδες φίλοι και οπαδοί έτοιμοι να κάνουν «like», από την άλλοι οι κακόπιστοι ή αλλιώς «haters».
H αμερικανή ηθοποιός Μέλανι Γκρίφιθ το γνωρίζει καλά, αλλά είχε έτοιμη την απάντηση.
Πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία των ποδιών της από παραλία στη Χαβάη. Είχε προηγηθεί ανάρτηση στην οποία αναφερόταν στο πρόσφατο διαζύγιό της από τον ισπανό ηθοποιό Αντόνιο Μπαντέρας.
«Έχεις αντρικά πόδια» έγραψε κάποιος στα σχόλια.
Δύο μέρες αργότερα, η 58χρονη απάντησε με μια άλλη φωτογραφία: αυτή τη φορά ήταν μια selfie χωρίς φίλτρα (κεντρική φωτογραφία).
«Ιδού. Χωρίς φίλτρα. Είμαι 58 ετών και συμμετέχω στη σειρά Χαβάη 5-0 παίζοντας τη μητέρα του Σκοτ Καν. Συνεχίστε να λέτε σκληρά πράγματα. Και καλά Χριστούγεννα.»
Η Μέλανι Γκρίφιθ έχει κάνει τέσσερις γάμους. Δύο με τον ηθοποιό Ντον Τζόνσον (απέκτησαν μία κόρη, την 26χρονη ηθοποιό Ντακότα), έναν με τον Στίβεν Μπάουερ (έχει έναν γιο 30 χρονών) και ο πλέον πρόσφατος με τον Αντόνιο Μπαντέρας (έχει μια κόρη 19 ετών).
Ο γάμος με τον Αντόνιο Μπαντέρας κράτησε 18 χρόνια. Το ζευγάρι χώρισε το 2014, αλλά οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές πριν λίγες μέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισραήλ: Σε ασφαλή τοποθεσία το Μεγάλο Χειρόγραφο του Ησαΐα λόγω της σύγκρουσης με το Ιράν
- «Ελ. Βενιζέλος»: Συνεχίζονται οι ακυρώσεις πτήσεων από Αθήνα με προορισμό χώρες στη Μέση Ανατολή
- Η πρώτη αντίδραση του Πούτιν μετά τον θάνατο Χαμενεΐ: «Κυνική δολοφονία»
- Live streaming: Ολυμπιακός – Εθνικός
- Κηφισιά: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 197 χλμ/ώρα – Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης
- Μητσοτάκης για Ιράν: Δεν κακοκαρδίζει Ισραήλ – ΗΠΑ, αλλά «πρέπει να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση»
