Στη Ριζούπολη ορίστηκε το Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός
Στο γήπεδο της Ριζούπολης θα διεξαχθεί -εφ' όσον δεν ισχύσει η αποχή που έχει εξαγγείλει ο ΠΣΑΠ- την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου (19:30) η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας.
Στο γήπεδο της Ριζούπολης θα διεξαχθεί -εφ’ όσον δεν ισχύσει η αποχή που έχει εξαγγείλει ο ΠΣΑΠ- την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου (19:30) η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας.
Η διοίκηση της «ελαφράς ταξιαρχίας» είχε ζητήσει να γίνει ο αγώνας σε άλλο γήπεδο, προκειμένου να κλείσει το «Γεώργιος Καμάρας» για περίπου 25 ημέρες, προκειμένου να γίνουν βελτιωτικές ενέργειες στον χλοοτάπητα, όμως, από την στιγμή που δεν βρέθηκε κατάλληλο γήπεδο, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ όρισε την αναμέτρηση στην φυσική έδρα της ιστορικής ομάδας.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση