Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
6 tips για να δείχνεις υπέροχη και στις φωτογραφίες

6 tips για να δείχνεις υπέροχη και στις φωτογραφίες

Ο γάμος αφορά την αγάπη, την δέσμευση και το να είσαι πανέμορφη στις φωτογραφίες. Αυτό το τελευταίο, θα το καταφέρεις με το σωστά προϊόντα μακιγιάζ και τον σωστό τρόπο εφαρμογής τους. Αλλά αν πρέπει να θυμάσαι ένα πράγμα, την ημέρα του γάμου δεν κάνουμε πειραματισμούς, με τίποτα καινούργιο. Τι κάνουμε; Eνα test drive. Δοκιμάζουμε ένα […]

Ο γάμος αφορά την αγάπη, την δέσμευση και το να είσαι πανέμορφη στις φωτογραφίες. Αυτό το τελευταίο, θα το καταφέρεις με το σωστά προϊόντα μακιγιάζ και τον σωστό τρόπο εφαρμογής τους. Αλλά αν πρέπει να θυμάσαι ένα πράγμα, την ημέρα του γάμου δεν κάνουμε πειραματισμούς, με τίποτα καινούργιο.
Τι κάνουμε; Eνα test drive. Δοκιμάζουμε ένα προϊόν και στη συνέχεια βγάζουμε φωτογραφίες με αυτό. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Τα έξι μυστικά, για άψογη εμφάνιση, είναι εδώ στην παρακάτω λίστα από make up artists των celebrities. Η Molly R. Stern και ο Μario Devivanovic μας δίνουν τις πολύτιμες συμβουλές τους.

1. Blur effect
Μετά την ενυδάτωση και πριν το make up απλώνουμε ένα προϊόν, που δημιουργεί blur εφέ. Δεν είναι font de teint, ούτε primer. Μειώνει στιγμιαία τις λεπτές γραμμές, τους πόρους και άλλες ατέλειες. Έτσι η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία. Αυτό το τρικ θολώνει την γενική εικόνα του δέρματος κι έτσι μπορεί να ελαττωθεί η ποσότητα του υγρού make up, που ενδέχεται να κάνει το δέρμα βαρύ, κάτι που φαίνεται στις φωτογραφίες.

2. Mην φοβηθείς το ρουζ
Ότι πρέπει να φοράς ρούζ ώστε οι φωτογραφίες να μην είναι άτονες, το γνωρίζεις. Ότι χρειάζεσαι τρεις στρώσεις το ήξερες; H Stern προτείνει (για όλους τους τόνους δέρματος), να χρησιμοποιούμε πρώτα μια μπρονζέ πούδρα κάτω απ’ τα μήλα του προσώπου (το σημείο το βρίσκουμε, κάνοντας duck face). Mετά, πάνω στα μήλα απλώνουμε έντονο χρώμα ρουζ και τελειώνουμε με φωτεινό ροδακινί που το απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια που ήδη έχουμε δουλέψει, σβήνοντας και ενοποιώντας.

3. Η δύναμη ενός highlighter
Το highlighter σε μορφή πούδρας, φωτίζει και δίνοντας πινελιές λάμψης κάνει το πρόσωπο να ακτινοβολεί. Η Stern προτείνει να βάλουμε από ελάχιστη ποσότητα στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, στην άκρη της μύτης, ψηλά στα μήλα, πάνω απ’ τα χείλη και στο σαγόνι.

4. Το τρικ του λευκού eye-liner
Όσο μεγαλύτερα τα μάτια, τόσο καλύτερες οι φωτογραφίες. Τα μοντέλα μπορεί να έχουν γεννηθεί με αυτά αλλά εμείς μπορούμε να δώσουμε την ψευδαίσθηση πώς έχουμε. Πώς; Μεγαλώνουμε το άσπρο του ματιού κάνοντας μια γραμμή με λευκό μολύβι στην εσωτερική μεριά των κάτω βλεφαρίδων. Αμέσως θα δείξουν μεγαλύτερα, ξεκούραστα και δεν θα φαίνεται σε καμιά φωτογραφία τι έχετε κάνει.

5. Δοκίμασε το τζέλ φρυδιών
Και στις φωτογραφίες, χρειάζεστε όμορφα, περιποιημένα φρύδια όπως και στην πραγματικότητα. Μόνο που δεν θέλετε να αποτυπωθεί σε καμία περίπτωση στο φιλμ, το φρύδι σας ακατάστατο. Ο Μario Devivanovic που είναι ο make up artist της Κιμ Καρντάσιαν, μας οδηγεί πώς να πετύχουμε τέλεια φρύδια. «Αφού γεμίσετε τα κενά με μολύβι, βάλτε λίγο ειδικό διάφανο τζελ σε μια οδοντόβουρτσα. Στη συνέχεια χτενίζουμε προς μία κατεύθυνση».

6. Γυριστές βλεφαρίδες
«Πρώτα γυρίστε τις, αφού σιγουρευτείτε πώς έχετε πιάσει τις εξωτερικές βλεφαρίδες. Διαφορετικά, τα μάτια θα φαίνονται κατεβαστά», συμβουλεύει ο Devivanovic. Προσθέστε μικρά τμήματα ψεύτικων βλεφαρίδων που φαίνονται πιο φυσικά από τις κλασσικές. Αποτυπώνουν καταπληκτικά τα μάτια σε κάθε φωτογραφία δίνοντας διάσταση και βάθος. Βάλτε μάσκαρα, και είστε έτοιμη!.

gamos.gr

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024