Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παιχνίδια ρόλων στο σεξ: απόψε αυτοσχεδιάζουμε

Παιχνίδια ρόλων στο σεξ: απόψε αυτοσχεδιάζουμε

Ποιος είσαι εσύ; Και ποιος είμαι εγώ; Τι έγινε, ρε παιδιά! Ένα μπέρδεμα ταυτότητας που μπορεί να προκύψει όταν ο ένας από τους συντρόφους αποφασίζει ότι θα βγει από τα συνηθισμένα αλλά ο άλλος δεν έχει ενημερωθεί καταλλήλως! Όπως όλα τα σεξουαλικά παιχνίδια έχει και αυτό τους δικούς του κανόνες ώστε να μην καταλήξει σε […]

Ποιος είσαι εσύ; Και ποιος είμαι εγώ; Τι έγινε, ρε παιδιά! Ένα μπέρδεμα ταυτότητας που μπορεί να προκύψει όταν ο ένας από τους συντρόφους αποφασίζει ότι θα βγει από τα συνηθισμένα αλλά ο άλλος δεν έχει ενημερωθεί καταλλήλως! Όπως όλα τα σεξουαλικά παιχνίδια έχει και αυτό τους δικούς του κανόνες ώστε να μην καταλήξει σε παρωδία αλλά σε σέξι ταινία με εσάς τους δυο στο… απόγειο της καριέρας σας.

Σας παραθέτουμε ένα βασικό manual 5 βημάτων:


Βήμα 1: Εξερεύνηση

Πριν κάνεις, πρέπει να ξέρεις. Κοινώς, θα πρέπει και οι δυο να φανείτε ειλικρινείς και να αποκαλύψει ο ένας στον άλλον όλες τις φαντασιώσεις του ώστε να μην έρθει κανείς σε κατάσταση αμηχανίας όταν ο ένας αρχίσει να παίζει τον μαφιόζο! Επίσης, μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να απορρίψετε και «ρόλους» που σας είναι απωθητικοί – έχει ο καθένας τα δικά του τρωτά σημεία!

Βήμα 2: Διαπραγμάτευση

Μια μυστική συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας θα σας βοηθήσει να καταλήξετε και σε συμβατούς ρόλους- μην παίζει ο ένας τον αστυνομικό και ο άλλος τον εισαγγελέα, δεν έχει «ζουμί» η υπόθεση! Μην σας πιάνουν εμμονές. Επιλέξτε τους ρόλους που κάνετε κέφι και οι δυο εκείνοι την ημέρα και προσαρμοστείτε στις ανάγκες και τη διάθεση του συντρόφου σας.

Βήμα 3: Ανάλυση

Εδώ σε θέλω. Στα δύσκολα. Στη δραματουργία. Στην ανάλυση του χαρακτήρα που ο σύντροφος σου θέλει να υποδυθεί. Ποιος είναι αυτός ο ρόλος, πώς δρα, με τι «ανάβει»… Αφού δεχθείς να μπεις σε αυτό το παιχνίδι θα το πας μέχρι το τέλος και με τον σωστό τρόπο!

Βήμα 4: Σενάριο

Μην το παρατραβήξετε το πράγμα. Δεν είναι αλήθεια ταινία. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε όλο το παιχνίδι πριν το κρεβάτι, έτσι για να φτιάξει το κλίμα, και όταν βρεθείτε γυμνοί και ξαπλωμένοι να αφεθείτε στα οικεία. Όπως και αν έχει, δεν χρειάζεται να λέτε συνέχεια κουβέντες, να εμπλουτίζετε το σενάριο γιατί μάλλον θα καταλήξει σε αστείο και η προσοχή σας θα φύγει από την απόλαυση και θα πάει στο άγχος της επόμενης ατάκας. Μην ξεχνάτε ότι ο ένας ξέρει για τον άλλον τη σωστή ατάκα που θα ανεβάσει το θερμόμετρο – που ο «ρόλος» δεν την ξέρει!

Βήμα 5: Φώτα και φύγαμε!

Μην αγχώνεσαι αν είσαι καλή, αν τα «λες» καλά. Ζήσε το!
Και κυρίως μην το ξαναδοκιμάσεις σύντομα. Καλό είναι να αφήσετε ένα διάστημα να περάσει και να επανέλθετε γιατί αλλιώς θα χάσει τη γοητεία του.



gamos.gr

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024