Το Μαξίμου καλλιεργεί κλίμα πόλωσης εν όψει ψηφοφοριών στη Βουλή
Κλίμα πόλωσης, όπως όλα δείχνουν, επιδιώκει το κυβερνητικό επιτελείο εν όψει της περιόδου που μεσολαβεί έως την επόμενη αξιολόγηση. Αφότου κατέστη σαφές ότι η κυβέρνηση επιδίωκε περισσότερο την καλλιέργεια εντυπώσεων και λιγότερο την ουσιαστική συνεννόηση για τα κρίσιμα ζητήματα, που η ίδια έθεσε ως ατζέντα της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών, ο Αλ. Τσίπρας αναμένεται να εμφανιστεί σήμερα, Τρίτη, ενώπιον της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την πενθήμερη συζήτηση για τον προϋπολογισμό και να ανεβάσει τους τόνους.
Κλίμα πόλωσης, όπως όλα δείχνουν, επιδιώκει το κυβερνητικό επιτελείο εν όψει της περιόδου που μεσολαβεί έως την επόμενη αξιολόγηση.
Αφότου κατέστη σαφές ότι η κυβέρνηση επιδίωκε περισσότερο την καλλιέργεια εντυπώσεων και λιγότερο την ουσιαστική συνεννόηση για τα κρίσιμα ζητήματα, που η ίδια έθεσε ως ατζέντα της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών, ο Αλ. Τσίπρας αναμένεται να εμφανιστεί σήμερα, Τρίτη, ενώπιον της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την πενθήμερη συζήτηση για τον προϋπολογισμό και να ανεβάσει τους τόνους.
Αγγελος Κωβαίος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μείνε fit και στις γιορτές: Η προπόνηση που κάνει τη διαφορά
- Τραγωδία στην Ινδονησία: 16 νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
- Μπαράζ ελέγχων ξεκινά η Εφορία για επιστροφές ΦΠΑ – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο
- Συνταγές: Δύο σούπες για το κρύο του χειμώνα
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ