Μπακογιάννη: Δεν αποκλείω σαμποτάζ στην εκλογική διαδικασία της ΝΔ
Για σαμποτάζ στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο η βουλευτής του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη.
Για σαμποτάζ στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο η βουλευτής του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα συμφέρον και σε κανέναν εκτός ΝΔ να αποφασίσει για τα δικά μας θέματα», επεσήμανε στο MEGA η Ντόρα Μπακογιάννη, προσθέτοντας ότι «δεν αποκλείω την πιθανότητα να υπήρξε σαμποτάζ», που να οδήγησε στην αναβολή των εκλογών.
Εξηγώντας τι εννοεί, μίλησε για «πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα», ενώ αναφερόμενη στις εκλογές του 2009 μίλησε για «σημεία και τέρατα», χαρακτηρίζοντας προβληματική τη διαδικασία. Υπογράμμισε δε ότι η διαδικασία σήμερα πρέπει να είναι αδιάβλητη.
«Το 2009 έπεσαν τα μηχανήματα τέσσερις ώρες, εκείνη την ώρα έγιναν σημεία και τέρατα», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η εκτίμησή της τότε, ήταν πως έπρεπε να αποδεχθεί το αποτέλεσμα.
Πρόσθεσε επίσης ότι η ΝΔ θα σταθεί στα πόδια της και εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης δεν έπρεπε να παραιτηθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σομαλιλάνδη: Οποιαδήποτε παρουσία του Ισραήλ θα θεωρηθεί στόχος, προειδοποιούν οι Χούθι
- Ισημερινός: Ενοπλοι σκότωσαν έξι ανθρώπους σε πλαζ, ανάμεσά τους κορίτσι 2 ετών
- Κόσοβο: Νίκη Κούρτι στις βουλευτικές εκλογές – Μεγάλες πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Βρετανία: Καμία νέα γεώτρηση στη Βόρεια Θάλασσα – Ιστορική κατάρρευση για τη Βρετανία