«Μασάζ» 2,5 ωρών στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει ψήφισης του πολυνομοσχεδίου
Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, Τετάρτη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο την ενημέρωση των βουλευτών για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα. Το «μασάζ» στους βουλευτές κράτησε περίπου 2,5 ώρες, οι οποίοι ζήτησαν μεν πολλές αλλαγές, αλλά δεν διεφάνη πρόθεση να υπάρξουν διαρροές στην ψηφοφορία.
Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, Τετάρτη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο την ενημέρωση των βουλευτών για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.
Η άτυπη συνεδρίαση διεξήχθη στη Βουλή και την ενημέρωση ανέλαβαν οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.
Το «μασάζ» στους βουλευτές κράτησε περίπου 2,5 ώρες και ολοκληρώθηκε με τον Ευκλ. Τσακαλώτο να παραπέμπει τους βουλευτές για απαντήσεις στον… Γ. Σταθάκη.
Οι βουλευτές στις τοποθετήσεις τους ζήτησαν διευκρινίσεις και διορθώσεις σε πολλά θέματα, ωστόσο δεν φαίνεται ότι υπάρχει πρόθεση να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο στην αυριανή ψηφοφορία.
Π.Ρήγας: Το κλίμα είναι εξαιρετικά καλό
Το κλίμα στην ΚΟ «είναι εξαιρετικά καλό, γιατί όλοι αντιλαμβάνονται πως η κυβέρνηση δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη», δήλωσε σχετικά με το προς ψήφιση νομοσχέδιο ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, επικαλούμενος την παρουσία του στη σημερινή συνεδρίαση, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης ανήλικη – Συνελήφθη ο πατέρας της φίλης της που έκανε το πάρτι
- ΔΣΑ: Νέος πρόεδρος ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος με σαρωτική νίκη επί του Δημήτρη Αναστασόπουλου
- Σεισμός στην Ιαπωνία: Η στιγμή που τα 7,6 Ρίχτερ χτυπούν τη χώρα (βίντεο)
- Η Google βγάζει τα πρώτα γυαλιά με τεχνητή νοημοσύνη του Gemini – Τι θα μπορούν να κάνουν
- Απτόητη η μητέρα του Diddy – Κάνει λόγο για «ψέματα και ανακρίβειες» στη νέα σειρά του 50 Cent
- Ολυμπιακός: Με εντολή και δαπάνη Βαγγέλη Μαρινάκη εκσυγχρονίζεται το «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)


