
Ποιες οι τελικές αναπροσαρμογές στα τέλη κυκλοφορίας
Την τροπολογία για την αναπροσαρμογή των τελών κυκλοφορίας κατέθεσε στη Βουλή, όπου συζητείται στις αρμόδιες Επιτροπές το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. Καταθέτοντας τη διάταξη είπε ότι όπου υπάρχουν αυξήσεις είναι πολύ μικρές και διαψεύδονται όσοι καταστροφολογούσαν. Όλη η τροπολογία.
Την τροπολογία για την αναπροσαρμογή των τελών κυκλοφορίας κατέθεσε στη Βουλή, όπου συζητείται στις αρμόδιες Επιτροπές το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.
Καταθέτοντας τη διάταξη ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι όπου υπάρχουν αυξήσεις είναι πολύ μικρές και διαψεύδονται όσοι καταστροφολογούσαν.
Πιο συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είπε, ότι υπάρχει ελάφρυνση κατά 5% έως 7% στα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων παλαιάς κυκλοφορίας και μικρή επιβάρυνση σε αυτοκίνητα από το 2006 και μετά, καθώς και σε αυτοκίνητα που εκπέμπουν περισσότερους ρύπους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σκύλος: Ποια σημάδια δεν πρέπει να αγνοείτε και πότε χρειάζεται βοήθεια από επαγγελματία
- Γιατί ο Ολυμπιακός θα έχει το… βλέμμα του στο Άστον Βίλα – Λίβερπουλ (pic)
- Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η σορός του 54χρονου που σκότωσαν και πέταξαν στον ποταμό Λουδία
- Αχαΐα: Κάρφωσε στην πλάτη με δύο μαχαιριές 35χρονο μετά από καβγά – Αναζητείται από τις Αρχές
- Eurovision 2026: Με ποια σειρά θα εμφανιστούν οι χώρες στον μεγάλο τελικό
- «Σπόντα» του Εμπαπέ για Αρμπελόα: «Δεν έχω παίξει ακόμα επειδή με έχει τέταρτη επιλογή»
