Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβάλλεται για την Τρίτη η φωταγώγηση της Αθήνας

Αναβάλλεται για την Τρίτη η φωταγώγηση της Αθήνας

Για την Τρίτη 24 Νοεμβρίου αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη, επίσημη φωταγώγηση της Αθήνας. Η φωταγώγηση θα γίνει στις 19:00. Ο Δήμος Αθηναίων σημειώνει ότι ο λόγος είναι η κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ που έχει προγραμματιστεί την ίδια ώρα στην πλατεία Συντάγματος.

Για την Τρίτη 24 Νοεμβρίου αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη, επίσημη φωταγώγηση της Αθήνας.

Η φωταγώγηση θα γίνει στις 19:00. Ο Δήμος Αθηναίων σημειώνει ότι ο λόγος είναι η κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ που έχει προγραμματιστεί την ίδια ώρα στην πλατεία Συντάγματος.

Από τις 17:30, μουσικές θα πλημμυρίζουν την Αθήνα, καθώς δύο τμήματα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων θα ξεκινήσουν ταυτοχρόνως, από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλ. Κοτζιά) και το σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι, για να συναντηθούν στην πλατεία Συντάγματος και να υποδεχθούν τον κόσμο δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.

Στις 7 το απόγευμα η Big Band του δήμου Αθηναίων μαζί με τον Σάκη Ρουβά, σε μια ειδική εμφάνιση και ρεπερτόριο που θα αφιερωθεί στο Παρίσι, θα συνοδεύσουν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους την επίσημη φωταγώγηση της πόλης και του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η παιδική χορωδία του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης. Μια ώρα αργότερα η σκυτάλη θα πάρουν dj, οι οποίοι θα κρατήσουν τον εορταστικό παλμό στην πόλη έως αργά το βράδυ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024