Στον Βόλο το 1ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο
Στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, το 1ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο που διοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, το 1ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο που διοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Με κεντρικό θέμα «Φαρμακείο και Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας – ο ρόλος του φαρμακοποιού», το 1ο φαρμακευτικό συνέδριο που πραγματοποιείται στην περιφέρεια Θεσσαλίας, θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον φαρμακοποιών από όλη την Ελλάδα, καθώς και εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς.
Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τα μεγάλα προβλήματα που αφορούν τη φαρμακευτική περίθαλψη και το ελληνικό φαρμακείο, και να προτείνει λύσεις για την αντιμετώπισή τους. Γύρω από αυτήν την προβληματική, αλλά και σε σχέση με την ενίσχυση της επιστημονικής υπόστασης του φαρμακοποιού θα κινηθούν τα βασικά θέματα του συνεδρίου, με ομιλίες και συζητήσεις που θα καταδείξουν τις προοπτικές και τις ευθύνες όλων για το αύριο.
Στη θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνονται θέματα όπως:
• Ελληνικό Φαρμακείο: προοπτικές και προκλήσεις του αύριο
• Φαρμακείο και ΠΦΥ – ο ρόλος του φαρμακοποιού
• Το φαρμακείο στην εποχή των υπηρεσιών – η ανάγκη της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης
• Δίκτυα φαρμακείων: η πρόταση των Συνεταιρισμών
• Αναγκαιότητα δεξιοτήτων διοίκησης και μάρκετινγκ στο σύγχρονο φαρμακείο
• Συναισθηματική νοημοσύνη
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.panthessaliko.gr
health.in.gr
- Νοσοκομείο Παίδων: Διασωληνώθηκε 3χρονος που εισήχθη με γρίπη – Στη ΜΕΘ σε καλύτερη κατάσταση 6χρονος
- Η σωστή προετοιμασία προστάτευσε τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Άρχισαν τα «όργανα» στο Μουντιάλ: Η Γερμανία σκέφτεται σοβαρά το μποϋκοτάζ λόγω Γροιλανδίας – Στον… χορό και η υπόλοιπη Ευρώπη
- Εύη Δρούτσα: Έπεσε θύμα απάτης – Της έκλεψαν 22.000 ευρώ
- Προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Πειραιά η περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης
- Παράλιο Άστρος: Το τελευταίο αντίο στον 53χρονο λιμενικό – Ο Κικίλιας ζήτησε να «υιοθετήσει» η Βουλή το παιδί του
