Προσφορά ιατρικής επίσκεψης για παιδιά με διαβήτη
Ο παιδικός-νεανικός σακχαρώδης διαβήτης διαγιγνώσκεται σε περισσότερα από 200 παιδιά σε όλον τον κόσμο ημερησίως και σε 120 ελληνόπουλα κάθε χρόνο, και παρουσιάζει αύξηση της συχνότητάς του τα τελευταία 30 χρόνια.
Ο παιδικός-νεανικός σακχαρώδης διαβήτης διαγιγνώσκεται σε περισσότερα από 200 παιδιά σε όλον τον κόσμο ημερησίως και σε 120 ελληνόπουλα κάθε χρόνο, και παρουσιάζει αύξηση της συχνότητάς του τα τελευταία 30 χρόνια.
Το Τμήμα Παιδικού Διαβήτη και Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας του ΙΑΣΩ Παίδων προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αντιμετώπισης του Σακχαρώδη Διαβήτη. Βοηθάει τους μικρούς ασθενείς με πρωτοεμφανιζόμενο διαβήτη να προσαρμοστούν στις αλλαγές που επιφέρει ο διαβήτης στη ζωή της οικογένειας να πετύχουν τους στόχους της θεραπείας και να πραγματοποιήσουν όλες τις εξετάσεις για τη συστηματική τους παρακολούθηση. Παράλληλα, εκπαιδεύει τους γονείς για την αντιμετώπιση και τη διαχείριση των συναισθημάτων των παιδιών, αμβλύνοντας τους προβληματισμούς των γονιών.
Τα παιδιά με διαβήτη και οι οικογένειές τους βιώνουν μία δύσκολη πραγματικότητα, αφού πρέπει να ελέγχουν σε όλη τη ζωή τους τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα τους, να προσαρμόζουν το καθημερινό τους πρόγραμμα διατροφής, να λαμβάνουν ινσουλίνη επανειλημμένα στη διάρκεια της ημέρας προσπαθώντας να πετύχουν ικανοποιητική ρύθμιση του διαβήτη τους.
Η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ Παίδων, συνεχίζει και εκφράζει την αγάπη και τη φροντίδα της για τα παιδιά, προσφέροντας επίσκεψη στην Επιστημονική Ομάδα του Τμήματος Παιδικού Διαβήτη και Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας η οποία συνεργάζεται και με Παιδοψυχολόγο, στην προνομιακή τιμή των 65 ευρώ.
Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν στα τηλ. 210 6383070 – 2 & 210 6383917 μέχρι και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.
Ξένη δημοσίευση
- Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ απέκτησε το 9,71% της ΕΥΔΑΠ
- Κοινή επιστολή Φάμελλου – Χαρίτση σε Μητσοτάκη για άμεση σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών
- Ανατροπή με Κριστιάνο Ρονάλντο: Στη Μαδρίτη το τζετ του, παραμένει στη Σαουδική Αραβία ο Πορτογάλος
- Η 79χρονη περσόνα της Βραζιλίας είναι νέα στον κινηματογράφο και πρωταγωνίστρια μιας ταινίας υποψήφιας για Όσκαρ
- Μουντιάλ 2026: Ποια Εθνική ομάδα θεωρείται φαβορί 100 ημέρες πριν τη σέντρα
- Έχουν δολοφονήσει ποτέ οι ΗΠΑ κάποιον παγκόσμιο ηγέτη στο παρελθόν;
