Στο 0,1% ανήλθε ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη τον Οκτώβριο
Στο 0,1% ανήλθε ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη τον Οκτώβριο του 2015, έναντι -0,1% τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat, η στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τον Οκτώβριο του 2014 το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 0,4%.
Στο 0,1% ανήλθε ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη τον Οκτώβριο του 2015, έναντι -0,1% τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat, η στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τον Οκτώβριο του 2014 το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 0,4%.
Σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης ο ετήσιος πληθωρισμός για τον Οκτώβριο του 2015 ήταν μηδενικός (0,0%), έναντι -0,1% το Σεπτέμβριο και 0,5% ένα χρόνο πριν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι δείχνουν τα στοιχεία για τον Τουρισμό: Μένουν λιγότερο αλλά ξοδεύουν περισσότερα ανά ημέρα
- Ναυάγιο στη Χίο: Μεταφέρονται στην Αθήνα με C-130 τραυματισμένα παιδιά
- Γιώργος Λιάγκας, Eurovision και Ισραήλ: H μισή Ευρώπη είναι εναντίον σας και ασχολείστε με το αν η Evangelia έκλεψε το Hava Nagila
- Φορολοταρία: Πώς συμμετέχεις, πώς κερδίζεις, πώς πληρώνεσαι
- Αυτό αποκάλυψε ο Ντοκ Ρίβερς για την υπόλοιπη σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο
- Greek Tax Filings: Which 18-Year-Olds Must File in 2026

