
Ολοκληρώθηκε τυπικά η διαβούλευση για τη σύμβαση πώλησης του ΟΛΠ
Με ανοικτά ακόμη διάφορα ζητήματα όπως η κατοχύρωση της χρήσης της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και το πορθμείο Πέραμα - Σαλαμίνας ολοκληρώθηκε τυπικά την Κυριακή 15 Νοεμβρίου -ως τότε ήταν η προθεσμία- η διαβούλευση για τη νέα σύμβαση παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ.
Με ανοικτά ακόμη διάφορα ζητήματα όπως η κατοχύρωση της χρήσης της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και το πορθμείο Πέραμα – Σαλαμίνας ολοκληρώθηκε τυπικά την Κυριακή 15 Νοεμβρίου -ως τότε ήταν η προθεσμία- η διαβούλευση για τη νέα σύμβαση παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις ακόμα συνεχίζονται με τους τοπικούς φορείς να εμφανίζονται αμετακίνητοι ως προς τις διεκδικήσεις τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιστορικό επίτευγμα για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Ευρωλίγκα
- Συνενοχή
- Κατρίνης: Ένα drone επιβεβαίωσε ότι η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι
- Αποκλειστικά από τα φυλάκια η προσέλευση στο πρώην Ειρηνοδικείο από Δευτέρα – Η ανακοίνωση
- LIVE: Λίβερπουλ – Τσέλσι
- Ορλάντο Μπλουμ: Μαζί με την Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας σε ένα εκρηκτικό θρίλερ επιβίωσης

