Ερντογάν: Βρισκόμαστε πιο κοντά στη δημιουργία ασφαλούς ζώνης στη Συρία
Η Τουρκία και οι χώρες - σύμμαχοί της βρίσκονται πιο κοντά στην ιδέα της δημιουργίας μίας ασφαλούς ζώνης στη Συρία, είπε την Τρίτη ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σημειώνοντας, επίσης, ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις όσον αφορά την επιβολή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων και τη συνέχιση των αεροπορικών επιδρομών.
Η Τουρκία και οι χώρες – σύμμαχοί της βρίσκονται πιο κοντά στην ιδέα της δημιουργίας μίας ασφαλούς ζώνης στη Συρία, είπε την Τρίτη ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σημειώνοντας, επίσης, ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις όσον αφορά την επιβολή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων και τη συνέχιση των αεροπορικών επιδρομών.
Ο Ερντογάν είπε -σε σχόλια που μετέδωσε το CNN Turk- ότι η Τουρκία δεν θα ανεχτεί να προχωρήσουν οι κούρδοι αντάρτες προς τη Δύση και τον Ευφράτη, καθώς η Άγκυρα φοβάται τη δημιουργία ενός διαδρόμου κοντά στα νότια σύνορά της.
Εν τω μεταξύ, ο ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιχαήλ Μπογκντάνοφ δήλωσε ότι συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της συριακής αντιπολίτευσης στη Μόσχα.
Το υπουργείο ανακοίνωσε ότι ο Μπογκντάνοφ συναντήθηκε με αντιπροσώπους των ομάδων Μέτωπο για την Αλλαγή και την Απελευθέρωση.
Την Τρίτη τηλεφωνική συνομιλία για τη Συρία είχε ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ με τον γερμανό ομόλογό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- To σημείωμα που «σκότωσε» την ελληνική γλώσσα και έγινε viral
- ΕΕ: Σχέδια έκτακτης ανάγκης από ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για επάρκεια στα καύσιμα – Πιθανό δελτίο
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre

