
Πέθανε ο θρυλικός μουσικός της Νέας Ορλεάνης, Αλέν Τουσέν
Πέθανε ο θρυλικός μουσικός της Νέας Ορλεάνης Αλέν Τουσέν, σε ηλικία 77 ετών. Ο πιανίστας και συνθέτης απεβίωσε στη Μαδρίτη, όπου βρέθηκε για να δώσει συναυλία. Ο Τουσέν πέθανε από καρδιακή προσβολή.
Πέθανε ο θρυλικός μουσικός της Νέας Ορλεάνης Αλέν Τουσέν, σε ηλικία 77 ετών. Ο πιανίστας και συνθέτης απεβίωσε στη Μαδρίτη, όπου βρέθηκε για να δώσει συναυλία.
Ο Τουσέν πέθανε από καρδιακή προσβολή. Οι νοσοκόμοι που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά ξανά καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο.
Ο Τουσέν υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους αμερικανούς παραγωγούς και συνθέτες, υπογράφοντας τη μουσική ή την παραγωγή σε κλασικά τραγούδια όπως τα Working in a Coal Mine και Lady Marmalade.
Ο Τουσέν είχε συνεργαστεί με σπουδαίους μουσικούς όπως οι Ααρον Νέβιλ, Λι Ντόρσεϊ, Ρόμπερτ Πάλμερ, Σόλομον Μπερκ.
Το 1998 μπήκε στο Rock and Roll Hall of Fame, ενώ το 2013 ο Μπαράκ Ομπάμα του απένειμε μετάλιο για την προσφορά του.
Από τον κυκλώνα Κατρίνα καταστράφηκε όχι μόνο το σπίτι του, αλλά και το στούντιό του, εξαναγκάζοντας τον να μεταβεί στη Νέα Υόρκη. Οκτώ χρόνια μετά την καταστροφή, ο Τουσέν είχε αποφασίσει να επιστρέψει στη Νέα Ορλεάνη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πορτογαλία: Απολογείται στον ανακριτή η μητέρα που φέρεται να εγκατέλειψε τα αγοράκια της σε δάσος
- Ρωσικό drone χτύπησε κηδεία στο Σούμι της Ουκρανίας – Τουλάχιστον ένας νεκρός
- Οι φοβερές δηλώσεις του Μπαρτζώκα για τον Φουρνιέ (vid)
- Ιρλανδία: Ξεσηκωμός στο Δουβλίνο για τη δολοφονία 35χρονου από το Κονγκό αλά Τζορτζ Φλόιντ
- Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ πετάει τον Κόλμπερτ στα σκουπίδια σε deepfake ανάρτηση – «Είμαστε κλόουν»
- Πλησιάζει σε Νέστρουπ ο Παναθηναϊκός





