
Ο γιος του Νικ Κέιβ είχε πάρει LSD πριν πέσει στον γκρεμό
Ο γιος του Νικ Κέιβ, Άρθουρ, είχε πάρει την παραισθησιογόνο ουσία LSD μερικές ώρες πριν πέσει από γκρεμό στο Μπράιτον τον Ιούλιο, σύμφωνα με στοιχεία έρευνας. Η πτώση σκότωσε το 15χρονο αγόρι.
Ο γιος του Νικ Κέιβ, Άρθουρ, είχε πάρει την παραισθησιογόνο ουσία LSD μερικές ώρες πριν πέσει από γκρεμό στο Μπράιτον τον Ιούλιο, σύμφωνα με στοιχεία έρευνας. Η πτώση σκότωσε το 15χρονο αγόρι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οδηγοί μοτοσικλετών είδαν τον νεαρό να «παραπατάει» και να «περπατάει σε ζιγκ ζαγκ» πριν πέσει.
Τα τραύματά του ήταν θανάσιμα και παρά τις προσπάθειες των παρευρισκομένων να τον επαναφέρουν, ο Άρθουρ πέθανε αργότερα το βράδυ στο νοσοκομείο.
Ο Νικ Κέιβ και η σύζυγός του Σούζι ήταν παρόντες στην ανάκριση όπου παρουσιάστηκαν τα στοιχεία, αλλά έφυγαν όταν άκουσαν τα τραύματα του γιου τους να περιγράφονται με λεπτομέρειες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αμαλιάδα: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικες για τον ξυλοδαρμό έξω από γυμνάσιο
- Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο… Βασιλιάς Ουνάι: Ο διάδοχος του θρόνου πανηγύρισε έξαλλα για το τρόπαιο της Άστον Βίλα (vid, pics)
- Akylas: «Γιατί ζήτησα συγγνώμη για τη Eurovision»
- Μερτς: Προτείνει να δοθεί στην Ουκρανία καθεστώς «συνδεδεμένου μέλους» με την ΕΕ πριν από την πλήρη ένταξή της
- Απίστευτo: Ο Νεϊμάρ κλήθηκε στο Μουντιάλ και τραυματίστηκε!
- Ρόδος: Τι είπε στην απολογία του ο 44χρονος για το τροχαίο με τις δύο νεκρές




