Και αντιπυραυλικά συστήματα έστειλε η Ρωσία στη Συρία για δική της προστασία
Η Ρωσία έχει αποστείλει αντιπυραυλικά συστήματα στη Συρία για να προστατεύσει τις στρατιωτικές της δυνάμεις που επιχειρούν εκεί, σύμφωνα με τον αρχηγό της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας. Ο αρχηγός της ρωσικής αεροπορίας ανέφερε πως η Μόσχα έχει «εκτιμήσει όλες τις πιθανές απειλές», ανάμεσα στις οποίες και την κατάληψη μαχητικών σε γειτονικές χώρες για επίθεση στις ρωσικές δυνάμεις.
Η Ρωσία έχει αποστείλει αντιπυραυλικά συστήματα στη Συρία για να προστατεύσει τις στρατιωτικές της δυνάμεις που επιχειρούν εκεί, σύμφωνα με τον αρχηγό της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας.
Ο αρχηγός της ρωσικής αεροπορίας, Βίκτορ Μποντάρεφ, ανέφερε ότι μπορεί να γίνει αεροπειρατεία σε μαχητικά αεροσκάφη σε γειτονικές χώρες της Συρίας και αυτά να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση επιθέσεων στις ρωσικές δυνάμεις.
«Έχουμε εκτιμήσει όλες τις πιθανές απειλές. Δεν στείλαμε μόνον μαχητικά αεροσκάφη, βομβαρδιστικά και ελικόπτερα, αλλά και αντιπυραυλικά συστήματα» δήλωσε ο Μποντάρεφ στην ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda.
\»Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι» σημείωσε ο ίδιος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Καιρός: Ανοιξιάτικο το σκηνικό το Σάββατο – Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες από την Τρίτη
- Συνταγή: Λαβράκι καρπάτσιο με μους αβοκάντο
- Συνταξιούχοι: Σημειωτόν και μετ’ εμποδίων οι πληρωμές των αναδρομικών
- Ξέχνα τη γυμναστική: Τα χόμπι που σε κρατούν σε φόρμα
- «Είναι απλώς ένα μη γεγονός»: Αμφιβάλλουν οι ειδικοί για τον πίνακα που αποδίδεται στον Μιχαήλ Άγγελο
- Ευφυΐα: Τρία σημάδια που την «προδίδουν»


