Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κρίστοφ Βαλτς: Ποιος είναι ο αγαπημένος μου κακός ταινίας Μποντ; Εγώ!

Κρίστοφ Βαλτς: Ποιος είναι ο αγαπημένος μου κακός ταινίας Μποντ; Εγώ!

Με τον Κρίστοφ Βαλτς, τον νέο «κακό» του Spectre, της 24ης ταινίας Μποντ, καθώς και με την ηθοποιό Λέα Σεϊντού, ένα από τα κορίτσια του 007 είχε την ευκαιρία να μιλήσει το in.gr στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Κανκούν του Μεξικό. «Ποιος είναι ο αγαπημένος μου κακός του Μποντ; Εγώ!» είπε μεταξύ άλλων ο Κρίστοφ Βαλτς.

Με τον Κρίστοφ Βαλτς, τον νέο «κακό» του Spectre, της 24ης ταινίας Μποντ, καθώς και με την ηθοποιό Λέα Σεϊντού, ένα από τα κορίτσια του 007 είχε την ευκαιρία να μιλήσει το in.gr στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Κανκούν του Μεξικό.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ το Spectre πραγματοποιούσε ακόμα γυρίσματα, Λέα Σεϊντού και Κρίστοφ Βαλτς δεν μπορούσαν να αποκαλύψουν πάρα πολλά πράγματα για την ταινία.

«Ο χαρακτήρας μου είναι διαφορετικός από ότι περιμένετε. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα αλλάξει τη ζωή του Μποντ. Είναι η κόρη του κυρίου Γουάιτ» λέει η Λέα Σεϊντού.

Ο Κρίστοφ Βαλτς δεν είναι καθόλου αποκαλυπτικός. «Νομίζω ότι ο χαρακτήρας μου είναι τόσο τρομερός που δεν έχω λέξεις να τον περιγράψω. Είναι ο πιο υπέροχος χαρακτήρας που θα συναντήσω στην καριέρα μου. Είναι απερίγραπτος» σημειώνει αστειευόμενος ο γνωστός ηθοποιός.

Ερωτηθέντες για τον αγαπημένο τους πράκτορα 007, η Λέα Σεϊντού λέει ότι μεγάλωσε με τον Μποντ, «επομένως, αυτός είναι ο δικός μου Μποντ». «Νομίζω ότι ο Ντάνιελ είναι υπέροχος. Έχει μεγάλη ένταση και τον αγαπάμε. Ο Μποντ μεταφέρθηκε σε ένα ψυχολογικό επίπεδο με αυτόν. Και σε ένα πιο ενδιαφέρον επίπεδο» λέει η γαλλίδα ηθοποιός που μαζί με την Μόνικα Μπελούτσι είναι οι κυρίες του Τζέιμς Μποντ.

«Εγώ δεν είμαι τόσο νέος. Θυμάμαι τον Σον Κόνερι πολύ καλά. Και μπορεί τώρα ο Ντάνιελ Κρεγκ να είναι ο αγαπημένος μου Μποντ, αλλά τότε, όταν ήμουν νέος, ήταν ο Σον Κόνερι. Ο Μποντ είναι τμήμα μίας μοντέρνας μυθολογίας. Ο Μποντ μάς ακολουθεί. Ζούμε με τον Μποντ και ο Μποντ ζει για εμάς, οπότε ο Μποντ της εκάστοτε στιγμής είναι ο μόνος Μποντ που μπορούμε να σκεφτούμε» λέει ο Βαλτς.

Όσο για το ποιος είναι ο αγαπημένος του «κακός» ταινίας Μποντ; «Μα, εγώ!» λέει.

«Το να σε προσκαλέσουν σε αυτό το σύμπαν, σε μία συνεχιζόμενη αφήγηση που κρατά εδώ και πενήντα χρόνια, είναι κάτι φοβερό. Και νομίζω ότι έχω ευθύνη. Φυσικά αισθάνομαι τιμή και κολακεύομαι, αλλά πιστεύω επίσης ότι πρέπει να ανταποκριθείς στις προσδοκίες και αυτή είναι η ικανοποίηση του να με προσκαλούν σε αυτή την οικογένεια. Είναι υπέροχο το συναίσθημα του να γίνεσαι δεκτός με ανοιχτές αγκάλες» λέει ο Βαλτς.

* Το «Spectre» θα προβάλλεται στην Ελλάδα από τις 12 Νοεμβρίου σε διανομή Feelgood.

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024