Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιθ Ρίτσαρντς: «Πιθανή η κυκλοφορία νέου άλμπουμ από τους Rolling Stones»

Κιθ Ρίτσαρντς: «Πιθανή η κυκλοφορία νέου άλμπουμ από τους Rolling Stones»

Ελισάβετ Σταμοπούλου Νέες δηλώσεις του Κιθ Ρίτσαρντς ανεβάζουν το μουσικό θερμόμετρο δημιουργώντας ερωτηματικά γύρω από τους Ρόουλινγκ Στόουνς. Υπονοούμενα άφησε ο κιθαρίστας για τη δημιουργία ενός νέου άλμπουμ από τα μέλη του συγκροτήματος, πράγμα που μοιάζει οξύμωρο αφού το τελευταίο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε δέκα χρόνια πριν. Οι δηλώσεις του Κιθ Ρίτσαρντς για ηχογράφηση νέου υλικού […]

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Νέες δηλώσεις του Κιθ Ρίτσαρντς ανεβάζουν το μουσικό θερμόμετρο δημιουργώντας ερωτηματικά γύρω από τους Ρόουλινγκ Στόουνς. Υπονοούμενα άφησε ο κιθαρίστας για τη δημιουργία ενός νέου άλμπουμ από τα μέλη του συγκροτήματος, πράγμα που μοιάζει οξύμωρο αφού το τελευταίο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε δέκα χρόνια πριν.

Οι δηλώσεις του Κιθ Ρίτσαρντς για ηχογράφηση νέου υλικού βλέπουν το φως της δημοσιότητας μια ανάσα πριν το δημοφιλές βρετανικό ροκ συγκρότημα περιοδεύσει στη Νότια Αμερική.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Sunday Times, ο Ρίτσαρντς ανέφερε ότι τα μέλη της μπάντας συναντήθηκαν πρόσφατα στο Λονδίνο. «Οι τύποι αυτοί δεν γίνονται νεότεροι, την ίδια στιγμή όμως γίνονται καλύτεροι. Θα ήθελα να τους βάλω σε ένα στούντιο τον Απρίλιο», είπε.

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι Ρόουλινγκ Στόουνς κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους άλμπουμ A Bigger Bang.

Ο 71χρονος κιθαρίστας, που όπως φαίνεται είχε τη διάθεση για αποκαλύψεις, δήλωσε και ότι ποτέ δεν πίστευε πως θα έφτανε εκεί που έφτασε. Ο τρόπος, δε, διαχείρισης αυτής της μακροχρόνιας πορείας του είναι κάτι που τον προβληματίζει.

Οι προβληματισμοί στριφογυρνούν στο μυαλό του, ο Ρίτσαρντς όμως δεν χάνει την ενέργειά του, αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε το σόλο άλμπουμ του, «Crosseyed Heart».

Το βιτριολικό χιούμορ του είχε αναδείξει σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εφημερίδα New York Daily News, που μιλώντας για τη ροκ μουσική είχε σημειώσει: «Μου ακούγεται σαν γδούπος. Για τις περισσότερες μπάντες η εφαρμογή συγκοπής είναι ανέφικτη».

Στην «ατζέντα» των επικρίσεων είχε εντάξει και τη heavy metal. «Εκατομμύρια άνθρωποι είναι ερωτευμένοι με τους Metallica και Black Sabbath. Αυτό μου ακούγεται σαν ανέκδοτο», είχε πει.

Δηλητήριο είχε στάξει και για τη ραπ για την οποία είχε αναφέρει: «Πολλά τα λόγια, αλλά τόσα λίγα να πεις. Αυτό που κατάφερε η ραπ είναι να αναδείξει πόσοι κωφοί υπάρχουν εκεί έξω. Το μόνο που χρειάζονται οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό το είδος μουσικής είναι ντραμς και κάποιον να φωνάζει πάνω αυτά. Η κατηγορία των ατόμων που δεν μπορεί να διαχωρίσει τη μια νότα από την άλλη είναι μεγάλη».

entertainment.in.gr

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024