Επαφές Μουζάλα με πολιτικούς αρχηγούς για το προσφυγικό
Επαφές με αρχηγούς και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων με θέμα την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης ξεκινάει ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας. Ο κύκλος των επαφών θα ανοίξει σήμερα, Δευτέρα, με συναντήσεις του αναπληρωτή υπουργού, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, και αμέσως μετά με τον γραμματέα της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη.
Επαφές με αρχηγούς και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων με θέμα την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης ξεκινάει ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.
Ο κύκλος των επαφών θα ανοίξει σήμερα, Δευτέρα, με συναντήσεις του αναπληρωτή υπουργού, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, και αμέσως μετά με τον γραμματέα της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη. Αύριο, Τετάρτη ακολουθεί ενημέρωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά.
Αντικείμενο των συναντήσεων θα αποτελέσουν οι αποφάσεις της πρόσφατης άτυπης Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό, οι υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα με βάση τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τα συγκεκριμένα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.
Στόχος του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι να δημιουργηθούν συνθήκες συναίνεσης μεταξύ των πολιτικών κομμάτων του δημοκρατικού τόξου και σταθεροί δίαυλοι επικοινωνίας για καλύτερη και αποτελεσματικότερη συνεννόηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίγα και καλά: Πέντε πράγματα που απογειώνουν τη γυμναστική στο σπίτι
- Μειώστε τα «φέσια» προς τους ιδιώτες λέει το ΥΠΟΙΚ σε φορείς τους Δημοσίου
- Όχι άλλες κατεδαφίσεις «στα τυφλά» σε παραδοσιακούς οικισμούς λέει το ΣτΕ
- Συνταγή: Γιουβέτσι κοτόπουλο
- Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί και 19 τραυματίες από τις ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο
- Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στη Νέα Σμύρνη
