Βίτσας: Φόρος στις χρηματιστηριακές συναλλαγές υπέρ του ασφαλιστικού
Μια σκέψη της κυβέρνησης για τη λύση του ασφαλιστικού είναι η επιβολή φόρου στις χρηματιστηριακές συναλλαγές, δήλωσε την Κυριακή ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Βίτσας.
Μια σκέψη της κυβέρνησης για τη λύση του ασφαλιστικού είναι η επιβολή φόρου στις χρηματιστηριακές συναλλαγές, δήλωσε την Κυριακή ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Βίτσας.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Δ.Βίτσας σημείωσε: «Το ασφαλιστικό δεν μπορεί να λυθεί αύριο το πρωί. Εξετάζουμε την επιβολή φόρου στις χρηματιστηριακές συναλλαγές. Είναι μια σκέψη για τη λύση του ασφαλιστικού. Είναι στο τραπέζι ο φόρος στο Χρηματιστήριο».
Αναφερόμενος στις συντάξεις, ο κ. Βίτσας σημείωσε πως η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους για ελαφριά μείωση συντάξεων.
Παράλληλα, υπεραμύνθηκε των χειρισμών της κυβέρνησης, λέγοντας: «Παίρνουμε μια σειρά μέτρα, αλλά το σχέδιό μας είναι σε συνεχή διαπραγμάτευση. Δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε ευαισθησία επειδή παίρνουμε αυτά τα μέτρα. Είμαστε σε μια διαδικασία συνεχούς διαπραγμάτευσης».
Ο ίδιος σημείωσε: «Το επτάμηνο της διαπραγμάτευσης έγινε πολιτικός και οικονομικός πόλεμος. Το πολιτικό πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μάρτιν Σκορσέζε και «Star Wars» πάνε μαζί; Από φέτος, ναι
- Gen Z: Πως βλέπουν οι γυναίκες το μέλλον;
- Και όμως, ο μέντορας του Χάμπερμας ήταν… αντάρτης του Ε.Λ.Α.Σ
- Μέτρα για 15% λιγότερα εγκεφαλικά επεισόδια ως το 2030
- Υποκλοπές: Οι πέντε φορές που ο Ταλ Ντίλιαν και η Intellexa «έδειξαν» πωλήσεις λογισμικών σε κυβερνήσεις
- Η «εκδίκηση» του πραγματικού κόσμου: Γιατί οι επενδυτές γυρίζουν την πλάτη στο λογισμικό





