Επιχείρησε να ασελγήσει σε 6χρονη σε νοσοκομείο στη Νίκαια
Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μητέρας ότι άγνωστος επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της 6χρονης κόρης της που νοσηλευόταν στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων».
Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μητέρας ότι άγνωστος επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της 6χρονης κόρης της που νοσηλευόταν στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων».
Το σοκαριστικό περιστατικό της απόπειρας παρενόχλησης της ανήλικης μέσα σε δημόσιο νοσοκομείο, διαδραμματίστηκε σύμφωνα με την καταγγελία τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.
Εκείνη την ημέρα το νοσοκομείο βρισκόταν σε γενική εφημερία γεγονός που δυσκόλευε τον έλεγχο.
Ο δράστης κατάφερε να μπει σε θάλαμο του νοσοκομείου την ώρα που τα παιδιά με τους συνοδούς τους κοιμόντουσαν.
Έγινε γρήγορα αντιληπτός, αλλά κατάφερε να διαφύγει πριν προλάβει το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου να τον εντοπίσει.
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του αγνώστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)