Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε ρέμα του Μενιδίου
Τη σορό ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων εντόπισαν οι Αρχές σε ρέμα του Μενιδίου. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο θάνατος οφείλεται σε πνιγμό. Εξετάζεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για το τέταρτο θύμα της κακοκαιρίας που έπληξε την ανατολική Αττική.
Τη σορό ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων εντόπισε περιπολικό της Αστυνομίας σε ρέμα του Μενιδίου, στη διασταύρωση των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Αριστοτέλους.
Σύφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.
Η σορός του μεσήλικα ήταν καλυμμένη από λάσπη και κλαδιά.
Η Αστυνομία εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο ο άγνωστος άνδρας να είναι το τέταρτο θύμα της κακοκαιρίας, που έπληξε την ανατολική Αττική.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του Αθηναϊκού Πρακτορείου, δεν έχει γίνει δήλωση εξαφάνισης κάποιου ατόμου στην περιοχή.
Σημειώνεται ότι στο Καματερό δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας ακόμα τραυματίστηκε από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας. Ένας ακόμα άνθρωπος βρέθηκε νεκρός στο ρέμα της Χελιδονούς, στο ύψος της Κηφισιάς.
Η κακοκαιρία που έπληξε την ηπειρωτική χώρα την Πέμπτη -ιδίως την ανατολική Αττική και τους νομούς Ηλείας και Αχαΐας- είχε επίσης ως αποτέλεσμα να προκληθούν και τεράστιες υλικές ζημιές.
Στη διάρκεια εκείνου του 24ώρου, η Πυροσβεστική στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αττικής δέχτηκε 3.500 κλήσεις, που αφορούσαν σε 1.125 αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων, καθώς και 55 κοπές δέντρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς: Πιο νωρίς θα δούμε την ταινία του Μπραντ Πιτ από την Ύδρα παρά το βίντεο του Άδωνι Γεωργιάδη
- Δήμος Αμυνταίου: Διακοπή κυκλοφορίας στον αγροτικό δρόμο Βεγόρας – Μανιακίου λόγω κατάρρευσης γέφυρας
- Πένθος στον Ολυμπιακό: «Έφυγε» ο Σωτήρης Γκαβέζος
- Κρήτη: Βίντεο σοκ στα χέρια του Λιμενικού από τη στιγμή του ναυαγίου στους Καλούς Λιμένες
- Έρευνα σε τουριστικό πάρκο της Ταϊλάνδης μετά τον θάνατο 72 τίγρεων
- Αυτή είναι η εντυπωσιακή «Bay Arena», η έδρα της Λεβερκούζεν (pics)