Κυκλάδες: Παρέλαση με δύο παιδιά, παρέλαση με μαύρα περιβραχιόνια
Συγκίνηση στη Σχοινούσα, όπου οι ελάχιστοι μαθητές παρέλασαν με μαύρα περιβραχιόνια, πενθώντας την αδικοχαμένη συμμαθήτριά τους, η οποία έφυγε πριν ένα μήνα από τη ζωή. Συγκίνηση και στον Απόλλωνα Νάξου, όπου τη σημαία κράτησαν δύο μαθητές.
Συγκίνηση στη Σχοινούσα, όπου οι ελάχιστοι μαθητές παρέλασαν με μαύρα περιβραχιόνια, πενθώντας την αδικοχαμένη συμμαθήτριά τους, η οποία έφυγε πριν ένα μήνα από τη ζωή.
{{{ map }}}
Όπως γράφει το Cyclades24.gr, στη Σχοινούσα οι μαθητές με τη συνοδεία των τυμπάνων, παρέλασαν καταχειροκροτούμενοι από το κόσμο του νησιού που παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις και που στις αρχές του μήνα τυλίχτηκε στο πένθος με τον άδικο χαμό της 10χρονης.
Συγκίνηση και στον Απόλλωνα Νάξου, όπου τη σημαία κράτησαν δύο μαθητές, αφού τόσους έχει το δημοτικό σχολείο. Αυτό δεν εμπόδισε τη δασκάλα να τους πάρει και να παρελάσουν κανονικά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Οι δυο μαθητές παρέλασαν στον παραλιακό δρόμο του χωριού, καταχειροκροτούμενοι. Κατέθεσαν επίσης στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ν. Ανδρουλάκης: Πρόεδρε, τι σημαίνει η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τις υποκλοπές;
- Ξάνθη: Νεκρός 69χρονος μετά από άγριο καυγά με συγχωριανό του – Τον χτύπησε με γκασμά στο κεφάλι
- Το σημαιάκι… τίτλου της Άρσεναλ – Ισοφάρισαν μεγάλο ρεκόρ οι «κανονιέρηδες»
- Παναθηναϊκός-Άρης 3-1: Ταμπόρδα και Τεττέη «καθάρισαν» για τετράδα
- Ιράκ: Πλήγμα στην πολυεθνική βάση στο Ερμπίλ – Στις φλόγες μέρος του αεροδρομίου
- Παναθηναϊκός-‘Αρης: Ο Κοντούρης έκανε το θέατρο της χρονιάς

