Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο γιος του Χάρι Πότερ ήρωας του θεατρικού της Τζ.Κ.Ρόουλινγκ

Ο γιος του Χάρι Πότερ ήρωας του θεατρικού της Τζ.Κ.Ρόουλινγκ

Οι πρώτες πληροφορίες για το Harry Potter and the Cursed Child, το θεατρικό που έχει γράψει η συγγραφέας του μαθητευόμενου μάγου, Τζ.Κ.Ρόουλινγκ, κάνουν δειλά την εμφάνισή τους. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν οι παραγωγοί της παράστασης, το θεατρικό -που θα χωρίζεται σε δύο μέρη- θα έχει ως ήρωα τον γιο του Χάρι Πότερ, Αλμπους Σέβερους Πότερ. Έτσι, το the Cursed Child γίνεται και επισήμως η όγδοη ιστορία του Χάρι Πότερ.

Οι πρώτες πληροφορίες για το Harry Potter and the Cursed Child, το θεατρικό που έχει γράψει η συγγραφέας του μαθητευόμενου μάγου, Τζ.Κ.Ρόουλινγκ, κάνουν δειλά την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν οι παραγωγοί της παράστασης, το θεατρικό -που θα χωρίζεται σε δύο μέρη- θα έχει ως ήρωα τον γιο του Χάρι Πότερ, Αλμπους Σέβερους Πότερ.

Η παράσταση θα αποτελέσει σίκουελ της σειράς βιβλίων της Ρόουλινγκ και γίνεται, έτσι, η όγδοη ιστορία του Χάρι Πότερ.

«Την ώρα που ο Χάρι αντιμετωπίζει ένα παρελθόν που αρνείται να μείνει εκεί που ανήκει, ο νεότερος γιος του, Άλμπους, πρέπει να παλέψει με το βάρος μίας οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν ήθελε» αναφέρει η σύνοψη της υπόθεσης.

«Την ώρα που το παρελθόν και το παρόν συγχέονται με τρόπο δυσοίωνο, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος πρέπει να μάθουν την άβολη αλήθεια: μερικές φορές, το σκοτάδι έρχεται από μέρη που δεν το περιμένεις» σημειώνει το δελτίο Τύπου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση διαδραματίζεται 19 χρόνια μετά την τελική μάχη Χάρι Πότερ και Λόρδου Βόλντεμορντ.

Η παράσταση θα ανέβει στο Palace Theatre του Λονδίνου από τον Ιούνιο του 2016 και τα δύο μέρη είναι σχεδιασμένα να παρουσιάζονται είτε την ίδια νύχτα, είτε σε δύο συνεχόμενες βραδιές.

Η ίδια η Ρόουλινγκ παρουσίασε το artwork της παράστασης, λέγοντας ότι το λατρεύει, ενώ πολλοί θαυμαστές της έσπευσαν να σημειώσουν ότι η φωλιά με τα φτερά που εμφανίζεται στην αφίσα θυμίζει την χρυσή μπάλα του Κουίντιτς, του παιχνιδιού του κόσμου των μάγων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024