
Ικανοποιημένη με την Μέρκελ εμφανίζεται η πλειονότητα του CDU
Παρά τα βέλη κριτικής που δέχεται η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ από το εσωτερικό του κόμματός της για το χειρισμό του προσφυγικού, μέλη του CDU εμφανίζονται ικανοποιημένα σε δημοσκόπηση. Οκτώ στους δέκα δηλώνουν ευχαριστημένοι από την πολιτική της, ενώ επίσης οκτώ στους δέκα θέλουν να μείνει στην καγκελαρία και για τέταρτη θητεία.
Παρά τα βέλη κριτικής που δέχεται η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ από το εσωτερικό του κόμματός της για το χειρισμό του προσφυγικού, μέλη του CDU εμφανίζονται ικανοποιημένα σε δημοσκόπηση.
Οκτώ στους δέκα δηλώνουν ευχαριστημένοι από την πολιτική της, ενώ επίσης οκτώ στους δέκα θέλουν να μείνει στην καγκελαρία και για τέταρτη θητεία.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινσιτούτου Forsa, το 82% των μελών είναι ικανοποιημένο από το έργο της Μέρκελ.
To 81% επιθυμεί να είναι υποψήφια το 2017.
Ωστόσο, στην κορυφή των στελεχών του CDU βρίσκεται ο Β.Σόιμπλε, του οποίου το έργο αποτιμούν ικανοποιητικό το 97% των μελών του κόμματος.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από σε δείγμα 1.012 μελών της CDU από τις 12 έως τις 15 Οκτωβρίου για τον περιοδικό Stern.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο πρώην σύζυγος της Σάρον Στόουν θεώρησε «γελοία» την απόφαση διπλής μαστεκτομής
- Ζαχαριάδης για απαλλαγή Ανεστίδη: Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε πώς ορίζονται οι καθεστωτικές συμπεριφορές
- Η κυκλική οικονομία στην πράξη: Τι μας διδάσκει η Τήλος για τη μετάβαση σε ένα μοντέλο μηδενικών αποβλήτων
- Δημοσκόπηση: Το 41% φοβάται νέα θητεία Μητσοτάκη – Η ΕΛΑΣ δεύτερο κόμμα, με μονοψήφια διαφορά από τη ΝΔ
- Αίγινα: Τουριστικό σκάφος με 21 επιβάτες προσάραξε σε νησίδα
- Κρήτη: Φυλάκιση και πρόστιμο 33.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη αλόγου που το βασάνισε μέχρι θανάτου

