Μητρώο θερμοκοιτίδων επιχειρήσεων ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομίας
Μητρώο θερμοκοιτίδων επιχειρήσεων ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομίας, το οποίο εκτιμάται ότι θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο των δυνητικών ωφελούμενων στο πλαίσιο των δράσεων που πρόκειται να υλοποιηθούν.
Μητρώο θερμοκοιτίδων ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομίας. Στο πλαίσιο της διαδικασίας διαβούλευσης που έχει ξεκινήσει, η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και του Ταμείου Συνοχής, Ευγενία Φωτονιάτα, συναντήθηκε με εκπροσώπους θερμοκοιτίδων επιχειρήσεων,σχετικά με το ρόλο που δύναται να παίξουν στο πλαίσιο των σχεδιαζόμενων δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» 2014-2020.
Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάστηκε η προδημοσίευση τηςδράσηςγια τις νεοφυείς επιχειρήσεις, επί της οποίας διατυπώθηκαν σχόλια, παρατηρήσεις και προτάσεις. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεοφυής επιχειρηματικότητα και τους τρόπους ή τα μέσαπου μπορείαποτελεσματικάνα στηριχθεί.
Όλες οι πλευρές συμφώνησαν για τη χρησιμότητα σύστασης μητρώου θερμοκοιτίδων, το οποίο εκτιμάται ότι θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο των δυνητικών ωφελούμενων στο πλαίσιο των δράσεων που πρόκειται να υλοποιηθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οχάιο: 28χρονη καθηγήτρια καταδικάστηκε για ανάρμοστη σεξουαλική σχέση με 15χρονο μαθητή
- «Ο Ζακ Λεντέι είναι στο στόχαστρο της Παρτιζάν»
- Ζόζεφιν για Νίνο: «Πήρα το πρώτο αεροπλάνο και πήγα στο νησί του»
- Χωρίς ταξί σήμερα Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Νέα 24ωρη απεργία
- Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας: Καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας και Αττική Οδό
- Τα Τέμπη εξακολουθούν να απαιτούν δικαιοσύνη και τιμωρία των ενόχων
